Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincsenek fiú barátaim, mit...

Nincsenek fiú barátaim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

4. éve járok közgázos szakközépbe, az osztályomban van rajtam kívül 4 fiú, akikkel úgy-ahogy jóba vagyok, néha beszélünk, de csak mint oszttálytársak.

1 srác sincs akivel haverkodni tudnék, nincs 1 fiú barátom sem ,akivel elmennék szórakozni, bicajozni, kikapcsolódni.

És a legrosszabb az, hogy ha fiú közösségbe kerülök, akkor nem tok érvényesülni, mert nem tudok beleszólni sosem a témába amiről beszélnek, mert fogalmam sins róla, hogy az az 'X' dolog mi.

Ilyen közösségekben (vagy ami nagyobb számú - 8-10 fő) kissé zárkózott vagyok. Kis társaságban nem vagyok ilyen.

A lényeg az, hogy nincs egy haverom sem, s fogalmam sincs , hogy tudnék "vkit szerezni" (> nem úgy > nem vok meleg)

Mit kéne tennem?

2012. ápr. 28. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:

keress valami fiú hobbit:)

ott tuti akad egy kettő:)

2012. ápr. 28. 16:35
 2/3 anonim válasza:
Barátkozni olyan srácokkal akikkel azonos az érdeklődési köröd. Merre laksz?
2012. máj. 22. 03:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Bp-i vok
2012. máj. 31. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!