Szereted a nevedet, vagy inkább csak megbékéltél vele? Mire változtattad volna meg adott esetben?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 13:17
21/31 anonim válasza:
Én meg Kata vagyok! :P Szerintem szép név.
22/31 anonim válasza:
huu szilágyi a vezetéknevem ráadásul lány vok, kiskoromban mindig szilágyi örzsébet-eztek:) kérdezték megirtam-e már a levelet:) akkor megváltoztattam volna de már szeretem, semmi pénzért nem cserélném le.
23/31 anonim válasza:
Petra vagyok, hát leginkább megszoktam csak, de én nem tartom szépnek. Valami nőiesebbet szerettem volna mindig, mert nekem ez túl németes, nem valami finom hangzású. Polett szerettem volna lenni.
24/31 anonim válasza:
Csak megbékéltem vele... Mivel szlovákiai vagyok a papírjaimba egy értetlen halandzsa van beírva a nevem helyett, amit utálok :DD De a spanyolos fajtáját kifejezetten szeretem :)
25/31 anonim válasza:
Diána a nevem, és szeretem :) csak ha Dinának becéznek, azt nem bírom :D
26/31 anonim válasza:
alexandra vok és gyűlölöm -.-" alexát használom mert az 1fokkal jobb... :S Angéla, Éva, Eszter, Dóra lennék szivesen xD. kb tökmind1 csak ne alexandra! :'( minden becézéséz utálom...
27/31 anonim válasza:
Lénának hívnak és nagyon szeretem, szerintem hangzatos és mondhatni különleges név. A vezetéknevemmel is tetszik. Anglia összes teájáért se változtatnám meg. =)
28/31 anonim válasza:
Megváltoztatnám a következőre: Van Vait Hajakon Krommun Naraphib Bongszpraband
30/31 A kérdező kommentje:
én Barbara vagyok...mindegyik verziója szörnyű szerintem,a Barbara hivatalos,kimért és távolságtartó,a Barbit hadsználom leginkább,az meg túl kislányos :(
de már hozzászoktam,és szerintem szép is,csak nem lehet vele mit kezdeni
2009. jún. 24. 19:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!