Szereted a nevedet, vagy inkább csak megbékéltél vele? Mire változtattad volna meg adott esetben?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 13:17
11/31 anonim válasza:
Annának hívnak és megbékéltem vele.
12/31 anonim válasza:
Én Anett vagyok, nekem sincs semmi bajom a nevemmel, de nagyon tetszik még a Dorina és a Léna név is : )
13/31 anonim válasza:
Bianka vagyok, nem nagyon tetszik, de kezdek megbékélni vele.
14/31 anonim válasza:
Ágnes vagyok és teteszik. Azthiszem mindíg szerettem az Ági becézést, de utáltam a Gigi-t.
15/31 anonim válasza:
Barbara vagyok.inkább Barbie ként használom =)..de szeretem a nevem csak akkor nemjo amikor le barbie babáznak :D
16/31 anonim válasza:
Natasa vagyok és szeretem a nevem.
17/31 anonim válasza:
Ninetta vagyok.Egy darabig eltartott mire megszeretem.Most már semmire nem cserélném le.Sőt ha férjhez megyek akkor sem veszek fel más nevet.
18/31 anonim válasza:
Péter vagyok de mindenki a vezetéknevemen szólít szinte:P szóval szinte mindegy is:D
19/31 anonim válasza:
Luca vagyok és mindig szerettem a nevem, nem cserélném le.
20/31 anonim válasza:
Réka vagyok, azzal semmi bajom, régebben a vezetéknevemmel nem voltam kibékülve, mert elég ritka és soha senki nem tudja leírni, és az agyamra ment h betűzni/20szor elismételni kellett. Mostmár megszerettem, valószínű ha férjhez megyek is megtartanám:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!