Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítség, mit tegyek? Túlságos...

Segítség, mit tegyek? Túlságosan is szeretnék olyan lenni mint az egyik barátnőm

Figyelt kérdés
Mindketten rockerok vagyunk,ő 21 éves,én 15,(nincsenek ferde hajlamaim) de ő tényleg olyan csaj,akiről minden srác csak álmodhat,a világ legnagyobb mázlistája.Gyönyörű,király a hangja,tehetséges író,remek barátai vannak.Nagyon jó barátnők vagyunk,de amióta csak megismertem,olyan akarok lenni mint ő.
2012. ápr. 26. 21:15
 1/3 tanna19981998 válasza:
Az jó, ha valakire felnézel, és szeretnél hasonlítani rá bizonyos dolgokban, de ne akard mindenben utánozni! Neked is legyen egyéniséged, mert ha mindenben úgy akarsz viselkedni, mint ő, akkor az már nem is te leszel.
2012. ápr. 26. 21:20
 2/3 anonim válasza:

Velem is volt ilyen 15 évesen! Én is mindenben a legjobb barátnőmre akartam hasonlítani, azt hittem ő a világ legvagányabb/leglazább csaja :D Aztán eltelt pár év és rájöttem h nem így van.

Szerintem majd te is rájössz hogy a barátnődnek is vannak rossz tulajdonságai, mint mindenki másnak.

És (sajnos) senkinek sincs tökéletes élete, neki is nyilván meg vannak /lesznek a maga problémái az életben. Lehet hogy soha nem mondja ezeket neked vagy nem mutatja ki, de attól még vannak neki.

Tudom h közhely, de ne akard utánozni, mert úgyse lehetsz olyan mint ő, nem élheted az ő életét.

És különben is, honnan tudod, lehet hogy a te életed sokkal jobb lesz mint az övé! :)

Olvastam egyszer egy könyvet egy francia írónőtől, pont erről szólt a sztori :) egy csaj mindenben a legjobb barátnőjére akar hasonlítani (aki persze "tökéletes"), teljesen megszállott lesz, aztán a végén megöli a legjobb barátnőjét. mert csak így tud szabadulni. :D

2012. ápr. 26. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez durva mi a konyv cime?
2012. okt. 27. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!