Segítség, mit tegyek? Túlságosan is szeretnék olyan lenni mint az egyik barátnőm
Velem is volt ilyen 15 évesen! Én is mindenben a legjobb barátnőmre akartam hasonlítani, azt hittem ő a világ legvagányabb/leglazább csaja :D Aztán eltelt pár év és rájöttem h nem így van.
Szerintem majd te is rájössz hogy a barátnődnek is vannak rossz tulajdonságai, mint mindenki másnak.
És (sajnos) senkinek sincs tökéletes élete, neki is nyilván meg vannak /lesznek a maga problémái az életben. Lehet hogy soha nem mondja ezeket neked vagy nem mutatja ki, de attól még vannak neki.
Tudom h közhely, de ne akard utánozni, mert úgyse lehetsz olyan mint ő, nem élheted az ő életét.
És különben is, honnan tudod, lehet hogy a te életed sokkal jobb lesz mint az övé! :)
Olvastam egyszer egy könyvet egy francia írónőtől, pont erről szólt a sztori :) egy csaj mindenben a legjobb barátnőjére akar hasonlítani (aki persze "tökéletes"), teljesen megszállott lesz, aztán a végén megöli a legjobb barátnőjét. mert csak így tud szabadulni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!