Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Igaz-e, hogy minél jobban...

Igaz-e, hogy minél jobban öregszik valaki, annál meggondolatlanabb?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 19. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
igen, egyre kevésbé gondolkodik. pl nagyim mindig azt mondja hogy már tiszta hülye, pedig nem igaz csak öreg már. 82 éves és sokszor csinál olyat hogy felmászik az asztalra kicserélni az égöt. utánna jön rá mekkora szamárságot csinált már olyan könnyen leeshetett volna.
2008. ápr. 19. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Idos korban az ember szinte ujra gyermekke valik valahol.

Nekem mind a ket nagymamam el 82 es 88 evesek.

En semmikeppen nem mondanam, hogy meggondolatlanok, de teny, hogy Anyukam Anyja imadnivalo mikor hazamentem, nyakig benne volt a taskamban, hogy es mit hoztam neki...

Imadja a kremest...ha vittem neki, hat komolyan minte gy kisgyerek...cukorfalat es nagyon hianyzik...

2008. ápr. 20. 15:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen ,csinálnak hülyeségeket,ezért nevezik második gyerekkornak az idős kort.Sajnos az agyi erek elmeszesedése miatt a gondolkodásuk már nem olyan mint kellene,sőt azt is el tudom képzelni,hogy a veszély érzetük is megszűnik nincs akár a gyerekeknek.
2008. ápr. 22. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!