Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet innen beilleszteni...

Hogy lehet innen beilleszteni msn-re a képeket? Vagy is hát msn hangulatjelek?

Figyelt kérdés

[link] erről a honlapról ??? nem értem.:S és úgy h lehet h utána meg is jelenítse msn-en tehát ne legyen olyan kicsike mert tuti h itt úgy lenne. ezen az oldalon láttam és ott rákattintottam a képre és erre az oldalra jutottam azon az oldalon nem lehet lementeni de aztán a másik oldalról se tudtam elmenteni de rájöttem h megnyomom a Ctrl+C-t úgy másolom és beillesztem egy microsoft word dokumentumba de tovább h mert lefagytam mert másolom egy mappába de nem képként jelenik emg hanem csak másolatként :S:S na aki segítene h ezt h lehet msn hangulatjellé varázsolni annak köszönöm vagy sikerül elmenteni annak megadom az msn címem és akkor ott átküldi nekm (emailba adomm meg az msn címem) :)

ja amúgy az 1. cím az ez --> [link]

köszönöm a válaszokat előre is

2009. jún. 21. 22:42
 1/5 A kérdező kommentje:
nagyon hülyén fogalmaztam bocsánat de nagyon fáradt vagyok hajnali 4-kor keltem mentünk le Balatonra most is ott vagyok buli van de ez engem most nem érdekel.mert meghalok a fáradságtól :D:D meg ha nem teszem fel most a kérdést akkor tuti h elfelejtem...
2009. jún. 21. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
klikk a képekre, mentés a gépedre, aztán belépsz msn re, alul vannak ugye a privi ablaknál a hangulatjelek, azon belül van olyan hogy létrehozás, és tallózod a égpre mentett smile kat, és nevet is adhatsz nekik, vagy egy hozzá kapcsolodó jelet, amit a képekkel behelyettesítesz majd msn ezés közben. én Rowiw.ro ról mentettem le a hangulatjeleket, mert képkommentekhez lehett ott csatolni őket, mozgóképek, alapba gif formátumba menti őket a géped, nem kell átkonvertálni. Van vicces hangulatjel, szerelmes, ünnepi (mikulás, doktornénis, esküvős, mosolygós, álmos, sírós, telefonálós stb)
2009. jún. 21. 23:11
 3/5 A kérdező kommentje:
ezt én is tudom de h nem engedi az oldalakról elmenteni a képeket :S nincs ott h kép mentése másnéven....nekem csak ez a bajom a többit tudom :S
2009. jún. 22. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Rákattintasz a képre jobb gombbal, aztán kép mentése más néven. Írtad, hogy a többit már tudod. Nekem simán működik. Most próbáltam ki.
2009. jún. 22. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, és nem ekkorák maradnak a képek, mint az oldalon van. Hanem "msn méretűként" illeszti majd be.
2009. jún. 22. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!