Hol lehet venni instant rament?
Figyelt kérdés
Vagyis poharas japán levest (teriyaki-t, vagy ramen-t)... Mondo Conon láttam, de nem tudom melyik standnál vettem. Hallottam egy Usagiya nevű boltról, de állítólag megszűnt. Mindegy, hol van, (Budapesten is akár, vagy bárhol az országban) tudtok ilyen üzleteket/webáruházakat?2012. ápr. 22. 22:22
1/6 anonim válasza:
Matchban is lehet simán, valszeg nem japán import (bár Bp-n a Westendben vagy japán rész), de rendes poharas ramen.
2/6 anonim válasza:
A Tescoban árulnak, poharas rament. Nem olyan fajtát, mint amit a conon lehet kapni, de azért finom. :D
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok. A Lidlben is árulnak, de az nagyon fokhagymaízű.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi!:)de nekem pont olyan kellene, ami ta conokon árulnak :/.. olyat csak akkor rendelnek Mo-ra, ha mondocon van?:/
2012. máj. 1. 18:33
5/6 petya19900 válasza:
tescoba hol lehet találni a poharasat??
6/6 anonim válasza:
hali.itt tudsz keresgélni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!