A tejesdobozon tehén van, de az instant kakaón mért van maci?
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 20:17
1/8 anonim válasza:
Mert medveszarral trágyázták a kakaóbabültetvényt, így lényegében a medvéből lett az instant-kakaó, mint a tehénből a tej.
2/8 A kérdező kommentje:
Ugyan, a tej még tehenet sem látott (némelyik). De a medveszarra nem gondoltam :D Pedig sok dologra igen... :)
2011. jún. 4. 21:17
3/8 anonim válasza:
Előző vagyok:
Az igaz, hogy a tej igazából, nem látott tehenet, de a marketingesek el akarják veled hitetni, hogy igen. Ezt az illúziót akarja alátámasztani a dobozon lévő tehén. Amúgy lehet, hogy a medveszar se látott medvét, az is mű, és csak azért van medve a kakaós dobozon, hogy azt hidd, hogy az ültetvényt valódi medveszarral trágyázták.
4/8 A kérdező kommentje:
Most már világos. :D
2011. jún. 4. 21:23
5/8 anonim válasza:
Na látod, ha van valami probléma a gyakorikérdésekre (és rám) mindig lehet számítani.
6/8 anonim válasza:
Azért,mert az instant kakaó medvetejből készül.
7/8 anonim válasza:
Utolsó. Ez hülyeség. Én teóriámnak legalább van értelme. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!