Hol lehet Cosplay-es kardokat veni?
Figyelt kérdés
A tavaszi mondocon-on látam az árusoknál ilyen jominöségü kardokat konkrétan Urahara kardjára gondolok2012. ápr. 22. 21:35
1/3 anonim válasza:
Nem igazán láttam eddig (mondoconon se), mivel eléggé ritka. Az ilyesmit általában az ilyesmit otthon szokták barkácsolni a cosplayesek. De Ebay-en biztos tudsz rendelni, de kar hogy az egy vagyon valószínűleg :/. Ha megfelel neked az amit láttál, vedd meg, vagy próbálj készíteni egyet ;). Ha nem megy, márpedig az ilyesmi elég bonyolult, akkor ha van egy jó kézügyességű ismerősöd, kérd meg, hogy csinálja meg neked ^^.
2/3 anonim válasza:
előző vagyok :). Ha van ennyi spórolt pénzed, és erre szeretned áldozni, akkor esetleg megrendelheted innen: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet ja és amugy a con on 18 ezerért volt a legdrágább kard ugyhogy anyira nem drága és mivel nem nagyon tom hogy kell késziteni inkább veszek
2012. ápr. 22. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!