Az ss-t büntetik például ha fel varratom a dzsekim re? A 88-at nem büntetik. A horogkeresztet viszont büntetik de miért nem is értem.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 20:31
1/5 anonim válasza:
A horogkereszt náci jelkép. A 88 viszont ostobák jelképe csak.
2/5 anonim válasza:
A Büntető Törvénykönyv önkényuralmi jelképnek tekinti a következőket:
horogkereszt,
nyilaskereszt,
SS-jelvény,
sarló és kalapács,
ötágú vöröscsillag,
Wiki néni ezt mondja, ezek tiltott önkényuralmi jelképek. Ezen kívül minden mehet.
3/5 anonim válasza:
Gondolom mert a 88-rol a tobbsegnek fogalma sincs mit jelent.
Am tokre idegesitenek ezek a tiltasok...
Akkor tiltsak mar be a sagginget is, amikor az aljadek letolt gatyaval maszkal a varosban...
Meg a voros csillag is... Ott van a Heinekenen. Persze ceg mar nem hasznalhatna itt ebben az orszagban?
Komolyan direkt beszivatom a kovetkezo generaciokat meg a torvenyeket es onkenyuralmi jelkepet csinalok a sziv jelbol...
Aztan kellemes Valentin- napot mindenkinek aki hasznalja, mehet a bortonbe majd xD
4/5 anonim válasza:
Szerintem büntetik . De kit érdekel? ha jön a rendőr vállald az eszmédet
5/5 anonim válasza:
Május egytöl már nem én is gondolkodok hogy fel varjam-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!