Mi volt a legkedvesebb mondat, amit valaha mondtak Neked?
Egy reggel mielott elment a parom es felebredtem mert en is kellett keszuljek meloba, odaszaladt hozzam es azt mondta, hogy: "olyan aranyos vagy igy ilyen reggel koran" :))
Mondanom se kell milyen jol esett, pedig olyan kocos es almos szemu lehettem :))
32/L
":) Még senkit sem ennyire! <3"
Ezt az sms-t, aznap után kaptam, mikor nagyon kiborultam az egész életemmel kapcsolatban és rengeteget sírtam a barátomnak... este írtam neki sms-t, hogy ne haragudjon, nem akartam elrontani a kedvét, remélem nem utált meg a hisztijeim miatt...:
"Megutálni?Dehogyis.Ahhoz azért több kellene!:)Nem haragszom,de remélem nem akarsz gyakran okozni ilyen meglepetéseket!:)Aludj jól,és hidd el végre,hogy Szeretlek!"
"Barátok vagyunk/ A barátom vagy"
Ez számomra a legszebb, amit valaha is hallottam, mivel nekem nincsnek barátaim, és magányos vagyok sokszor! Nekem ez nem mindennapi... Orok hálám érte Neki..:))
"Ha szuksége lesz rád meg fog találni..."
Ezt a telefonba mondta nekem valaki... Volt egy angol ismerosom, de én nem tudtam angolul, így egy barátjával beszéltem! Hosszú story..:)
Utolsó voltam megint
"Hagyd abba a sírást, vagy megharagszom."
Volt osztálytársam mondta, akit nagyon szerettem. Akkor jelenleg nagyon jól esett.
"Lehet, hogy szegények vagyunk, de én veled vagyok k*rva gazdag."
Remélem annyira nem kacifántos. Volt legjobb barátnőm mondta, mikor egy alkalommal nagyon maga alatt volt és megvigasztaltam.
"Értem már miért színes foltocska a beceneved. Te vagy az egyetlen kis színes folt az emberek életében."
Exem mondta egyszer, mikor ez volt a nickem msnen.
De a legszebbeket a mostani barátom mondta nekem, tőle annyi van, hogy fel se tudnám sorolni (:
Jó csöcseid vannak
A magam módján szeretlek
Értékes ember vagy
Persze szebbeket is hallottam, de ettől az illetőtől kivételes jelentőségű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!