Mit gondolsz Lil Wayne-ról?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 22:52
1/5 anonim válasza:
Most éppen azt gondolom vele kapcsolatosan, hogy feltettek egy vele kapcsolatosan egy kérdést ezen az oldalon.
2/5 bamboochatheone válasza:
Hogy kb. egy prefixumot tanult meg: a milli-t...:D
3/5 anonim válasza:
The Best Rapper Alive!!!!!!!!!!!!!!!;)
4/5 anonim válasza:
Sztem nagyon király zenéi vannak. Az egyik kedvenc énekesem:)
5/5 Szabó Dánielvok válasza:
Elöszőr is két előttem lévő döntse már el hogy rapper vagy énekes. Másodszor meg az a véleményem hogy egy producer vagy nem tom minek hívják őket akart egy jó kis hasznot ezért leszólított az utcán egy gyereket akiből 'nagy rappert' csinált. Ahogy hallottam a számait arra jutottam hogy az emberek 40 év után , a hip-hop megjelenése után sem tudnak különbséget tenni a rap és a beszélés között, amit csinál még a 4 éves öcsém is meg tudná csinálni ,dalai semmit mondóak , a szövegeket biztos nem ő írja , adja a kemény gyereket de szerintem azt se tudja mi az a gettó. Ha Tupac, Biggie látná mit csinál visszatérnének hogy megvédjéi a hip-hop meg maradt becsületét amit már csak néhányan tartanak fent. Á inkább nem is írok semmit , mert a sok tudatlan lil waynes rám fog támadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!