Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek egy ilyen...

Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit a legjobb barátnőmnek tartok lassan 5 éve. De... ezt inkább úgy kell érteni, hogy imádjuk szivatni, oltogatni egymást, viszont, ha a helyzet úgy alakul, kiállunk egymásért. Van, mikor összeveszünk... Bár általában mindig ő szokott megsértődni. Most viszont fordítva van. Az történt, hogy hazudott nekem egy fontos dologban, és ezt mástól megtudtam. Amikor ilyen, vagy hasonló történt, mindig én hoztam fel neki a dolgot, elmondtam, mi bajom van, megkérdeztem, mért kellett ezt csinálni, aztán előbb-utóbb csak kibékültünk. Most viszont úgy döntöttem, megvárom, míg ő jön rá arra, hogy elcseszte. Ezért csak annyit kérdeztem tőle: "Figyelj.. nem érzed úgy, hogy van valami, amiről tudnom kellene?" Kétszer is megkérdeztem. Mármint különböző alkalmakkor. "Nem" volt a válasz. Még, ha csak eltitkolná.... azért is kiakadnék, de az viszont már tényleg nagyon bánt, hogy a szemembe mondja, hogy "nem, nincs"... pár napra rá szóba jött az a téma, amivel kapcsolatban hazudott nekem. Mesélt valamit, és ugyanazt hazudta, amit már egyszer megtudtam. Egyszerűen nem fogom fel: nem is érzi, hogy "B**dmeg, ez az ami miatt dühös vagyok"? Mert amúgy látja, hogy mostanában valami bajom van. És szerintem kezdi egyre jobban bántani a dolog. De ahogy ismerem, várhatnék akár egy évet is, akkor sem mondaná el az igazat magától, csak akkor, ha én kérdezek rá nála. De én azt akartam, hogy végre magától mondja el.... Mert máskor mindig nekem kell helyrehozni. Szerintetek várjak még rá, vagy próbáljam megint én megoldani a dolgot?
2012. ápr. 20. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
jó lenne tudni hány évesek vagytok? mert nem mind1
2012. ápr. 20. 15:00
 2/4 A kérdező kommentje:
16
2012. ápr. 20. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezd meg tőle hogy nem szeretné-e bevallani ezeket a dolgokat, mert te tudsz mindenről (persze csak ha biztos vagy az igazadban). aztán hallgasd meg a verzióját és mindenképp mond el neki is hogy ez bántott téged amit itt is leírtál hogy egy kicsit gondolkodjon el rajta. hagyd hogy rágódjon ezen a témán egy kicsit, ha bocsánatot kér elfogadod de ne jópofizz vele egyből, had gondolja végig hogy ez így nem helyes.
2012. ápr. 20. 19:08
 4/4 radír67 ***** válasza:
Próbáld meg! Lehet, hogy nem szándékosan csinálta, és fogalma sincs róla, hogy téged mi bánt.
2012. ápr. 21. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!