Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem jött még a menstruációm!...

Nem jött még a menstruációm! Ez baj?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok 43 kiló és 165cm. Már többmint egy éve kezdett nőni a honalj és a szeméremszőrzetem! És már vannak fehér folyásaim és a mellem is elkezdett fejlödni! De még mindig nem jött meg. Ez baj?
2012. ápr. 19. 18:10
 1/3 anonim válasza:
70%

nem (:

mivel van folyásod,ez azt jelenti,hogy hamarosan meg fog jönni,nyugi

ne várd,mert irtó szardolog :S

2012. ápr. 19. 18:11
 2/3 anonim válasza:
Már miért is lenne baj? Nem maradsz le semmiről. Nálunk én voltam az utolsó az osztályból, akinek megjött... Hát nem volt túl jó. Úgy éreztem lemaradok valamiről. De felesleges emiatt aggódni! Nem olyan nagy dolog ez, nem leszel más ember tőle. Egyébként 1-2 év fehér folyás után jön meg kb...
2012. ápr. 20. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
persze hogy viszonylag lassan fejlődsz(folyás ügyileg),mert nagyon vékony vagy a magasságodhoz képest! Én 162 cm és 44-45 között ingázom és még így is fel kell szednem min.3 kilót,mert vékony vagyok.ha majd felszedsz pár kilót,akkor jobban várhatod majd a mensit:) de neked ez egy picit odébb van;) ja,és kábé mióta nő a melled?
2012. jún. 21. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!