Sandy29 kérdése:
Felfüggesztettem a facebook fiokomat. Igy is lenyomozhato vagyok IP cim alapján?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 13:56
1/3 anonim válasza:
IGEN!...
A felfüggesztés csak annyit jelent, hogy másoknak nem látható a profilod, de attól még a Szolgáltatónál ott van minden lementve évekre eltárolva...
Minden belépési IP-címed is...
Ha valami illegális dolgot műveltél, akkor hamarosan kopogtat nálad a rendőrség...
2/3 A kérdező kommentje:
csak az ex paimrol szedtem le a csajt akivel megcsalt,egy ál proffal
2012. ápr. 19. 15:09
3/3 anonim válasza:
Nem vagy komplett!...
Minek foglalkozol az exeddel, amikor le is sz*rhatnád?...
Ezzel csal azt éred el, hogy nevetségessé teszed maga, az exed majd kiteszi az üzenőfalára, hogy te törölted a csaját (mindenki rajtad fog röhögni)...
És ha álprofillal akarsz illegális dolgot művelni, akkor jobb lenne, ha egy IP-anonymizer progival láthatatlanná tennéd vagy megváltoztatnád az IP címed, akkor most nem kellene f*snod...
FireFox kiegészítők között van ilyen progi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!