Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért nézek végig az emok...

Mért nézek végig az emok ahogy a nácik szétverik a punkokat?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert tudják, hogy ők lesznek a következők...

Mellesleg én még mindig meg tudtam védeni magam a szkinhedektől. :D (punk)

2009. jún. 20. 11:47
 2/8 A kérdező kommentje:
hmm enis punk vagyok, nem a skinheadtöl kell megvedeni magunkat hanem a nácitól, csak az a baj h igazi skinhead ma már nemnagyon van, és amugy sok eselyunk nincs ha 20náci megy neked (mert ugy szokott lenni) "négyen egy ellen, vethetetlen jellem a felsöbbrendü faj, csak egy a baj, hogy: OSTOOOBAAA"
2009. jún. 20. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

A szkinhedek nácik. ;)

Engem általában egyedül akarnak megverni, volt, hogy többen voltak - de akkor én sem voltam egyedül... :)

2009. jún. 21. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Fogadni mernék, hogy ezeknek az embereknek egyiknek se volt gyerekszobája -.-'
2009. jún. 21. 14:30
 5/8 A kérdező kommentje:
a skinhead soha nemvolt náci, csak tévesen azonositják velük és sok náci azhiszi h ö skinhead.. [link]
2009. jún. 21. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert az emok nem egy balhézós népség. Azoknak 'lelkük van' tudod :D
2010. ápr. 14. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Nos a legtöbb punk lenézi az emókat és gondolom ők ezt így kárpótolják, had kapjunk mi is.

Igazából én nem egyszer keveredtem összetűzésbe nácikkal lány létemre és volt, hogy a pofon után a a másikat a faltól kaptam, de ennek ellenére úgy igazán még nem sikerült senkinek megvernie. Na jó, talán mikor a 3 kétajtós szekrény méretű náci nekem jött. (3 srác 1 lány - nagyon igazságos) De végül haverok kisegítettek. He, emlékszem anyám kibukott mikor meglátott. A lényeg az, hogy gondoljatok bele, most a törékeny kis emo, aki öngyilkos akar lenni (ami ma már csak divat) halálfélelmében inkább remegve várja, míg a náci kisköcs*** őt is megveri. Bátor kis barát c(-:

L/17 Punklány

2010. ápr. 20. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:

mondjuk mert vannak náci emok.

meg mert a punkok tényleg legtöbbször lenézik az emokat.

és nemtudom miért.

mert aki ismeri az emot.. az nem nézné le.:)

2010. máj. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!