Mért nézek végig az emok ahogy a nácik szétverik a punkokat?
Mert tudják, hogy ők lesznek a következők...
Mellesleg én még mindig meg tudtam védeni magam a szkinhedektől. :D (punk)
A szkinhedek nácik. ;)
Engem általában egyedül akarnak megverni, volt, hogy többen voltak - de akkor én sem voltam egyedül... :)
Nos a legtöbb punk lenézi az emókat és gondolom ők ezt így kárpótolják, had kapjunk mi is.
Igazából én nem egyszer keveredtem összetűzésbe nácikkal lány létemre és volt, hogy a pofon után a a másikat a faltól kaptam, de ennek ellenére úgy igazán még nem sikerült senkinek megvernie. Na jó, talán mikor a 3 kétajtós szekrény méretű náci nekem jött. (3 srác 1 lány - nagyon igazságos) De végül haverok kisegítettek. He, emlékszem anyám kibukott mikor meglátott. A lényeg az, hogy gondoljatok bele, most a törékeny kis emo, aki öngyilkos akar lenni (ami ma már csak divat) halálfélelmében inkább remegve várja, míg a náci kisköcs*** őt is megveri. Bátor kis barát c(-:
L/17 Punklány
mondjuk mert vannak náci emok.
meg mert a punkok tényleg legtöbbször lenézik az emokat.
és nemtudom miért.
mert aki ismeri az emot.. az nem nézné le.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!