Hogy kezeljem az ilyen helyzeteket? Gyors választ! PLS
Figyelt kérdés
Szóval ott kezdődött az egész hogy csak úgy beszólogattak nekünk mindenfélét már majdem verekedés lett a vége. Ők csak 5. esek de nagyon keménynek hiszik magukat de így van a 7.esekkel is. Szerintetek hogy kezeljem ezeket a helyzeteket ? egyszerűen leblokkolok nem merek visszaszólni valahogy vissza szeretnék vágni de nem megy... De ez már nagyon sok ideje így megy... Nem vagyok olyan típus aki ezt csak úgy hagyja ezt.Ha máskor előfurdul mit csináljak?2012. ápr. 16. 16:46
1/10 anonim válasza:
Miért nem beszéled meg ezt az egyik szülőddel? Egyáltalán mi a vita tárgya? Hányadikas vagy? Miért robbant ki ez az egész?
2/10 A kérdező kommentje:
Én 6.os vagyok de nem tudom miért van ez a z egész
2012. ápr. 16. 16:50
3/10 anonim válasza:
Kérdezd körbe, hogy mi az ábra. Szerintem először /ezt/ kéne megtudakolnod.
4/10 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?
2012. ápr. 16. 16:55
5/10 anonim válasza:
Mikor hatodikos voltam,nekem állandóan bepofáztak,mert eléggé magamnak való vagyok,de erre csak idővel jöttem rá.Nem hinném,hogy ezekkel foglalkozni kéne,persze attól függ,hogy meddig fajul a dolog.Gúnyolódnak,vagy mi?Cikiznek?Vagy esetleg tetszel nekik,mint az én esetemben...:)
15L
6/10 A kérdező kommentje:
Amugy ez nem csak velem van oszálytársaimmal is gúnyolódnak beszólnak hogy "mi van te köcsög?"meg hogy megverlek" Ilyen kor nem tudom mit csináljak.
2012. ápr. 16. 17:19
7/10 anonim válasza:
Válaszolj valami szellemes poénossággal, amin fenn akad a szemöldökük. :) Iskolában csak nem kezdeményeznek verekedést, szerintem szimplán szájhősök. De /ne/ alacsonyodj le a szintjükre, és kezdj el káromkodni, mert /az/ egy kisgyerek szájából undorító.
Ha nem pici gyerek lennél azt mondanám, állj ki magadért, és verd meg őket, de... ... :)
8/10 anonim válasza:
Csak nem kátrányos helyzetű, beilleszkedni vágyó kisebbségi honfitársainkról van szó? :)
9/10 A kérdező kommentje:
Értem mire célzol.. Hát legtöbbjük az amit mondtál
2012. ápr. 17. 15:58
10/10 anonim válasza:
ez mindenkinél így van beremeg a lábad szemtöl szembe stb ,azt ajánlom ho üss és utána elmúlik, próbád meg felülkerekedni ezen helyzeten és utána már elmúlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!