Miért szeretitek a Titanic filmet?
Érdekes, hogy sokszor a főszereplő színészek miatt vonz egy film, ez esetben azonban nem. Ez a kedvenc filmem már évek óta, de se DiCaprio nem vonz, se Kate nem a kedvenc színésznőm, bár elismerem, hogy mindketten nagyon tehetségesek.
Hogy akkor miért szeretem a filmet... hát ez nehéz kérdés, miért hat rám olyan erősen még évek után is... olyan tökéletesen össze van rakva, a színészek, a látvány, a zene, a forgatókönyv, a kamera... minden megvan benne, ez egy 10/10-es film.
Most, hogy tegnap megnéztem újra, a románc része már nem kötött le annyira, sokkal jobban érdekeltek a háttérszereplők. Most nagyon figyeltem a tisztek, a legénység, Fabrizio és egyebek sztorijára. Nagyon megragadott a történetük. A tiszteknél a hősies önfeláldozás, Mr Murdochnál még az öngyilkossága is (ami, mint tudjuk teljesen alaptalan), Fabriziónál (és a többieknél) az életért való küzdelem stb.
Úgy, ahogy van, szuper ez a film, h bárki vagy bármi hiányozna belőle, már nem lenne olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!