Miért voltam szomorú a Titanic megnézése után?
Figyelt kérdés
Mert igazából az érintett meg a legjobban mikor a Jack(Leonardo Dicaprio) megfagyott és elsűllyedt! :'(2012. ápr. 14. 20:24
1/9 anonim válasza:
Mert a film ragacsos és unalmas(tudatalattid rájött)
2/9 anonim válasza:
Mert ember vagy. Ez teljesen normális.
3/9 anonim válasza:
Hogy lehetsz szomorú egy ilyen vidám hangulatú film megnézése után?!
Ha egy kicsit gondolkodnál is időnként, nem írnál ki, ilyen ostoba kérdést!
4/9 anonim válasza:
Mert az a nyálas dicaprio a valóságban ugye túlélte.
(Mostanában már nincs vele bajom, de a Titanic-ban valahogy nagyon irritált)
5/9 anonim válasza:
mert mondjuk ez egy szomorú történet
(én sem nem röhögnék rajta)
7/9 anonim válasza:
Én(már) ott álltam neki bőgni ,mikor egy nőt beakartak tenni a csónakba, a férje nélkül nem akart beszállni, muszáj volt, ezért odalépett a férjéhez és megcsókolta :'( Meg a búcsúzások, Isten veled, stbstb. Istenem mennyit sírtam! :(
Kicsiként nem értettem miért sírnak rajta, így,hogy érettebb vagyok és fülig szerelmes, elhasználtam pár zsepit!:D
8/9 anonim válasza:
azért,mert benne van burgess benji
9/9 anonim válasza:
Én nem láttam a Titanic katasztrófáját, de a filmet anno megnéztem. És amiatt vagyok szomorú, hogy a számodra kedves színész nevét nem tudod helyesen leírni. DiCaprio (és nem Dicaprio) és nem barátkozol a magyar helyesírással. Elsüllyedt és nem "elsűllyedt" Ez megérintett :( szip-szip...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!