Mit gondoltok? Fontos!
Most ne nézzetek buta pi***nak, de szerintem egy mozizás, vagy mondjuk elmenni együtt egy cukrászdába/kajálni valahova egy pár dolga, esetleg haverokkal együtt szokták csinálni. Az, hogy a legjobb haverjával egy fiú elmenjen moziba, nekem kicsit furcsa, lehet, hogy csak a sötét, meghitt hangulat miatt, nem tudom...Persze nem azt mondom, hogy ezzel melegnek nézem, csak szerintem kettesben inkább egy szerelmes pár menjen.Kérlek Titeket, mondjátok el a véleményeteket!
18/L
Nem rohadtul mindegy neked, hogy más mit csinál? Na már mégis miért ne mehetnének el együtt?
A sötét meg a film miatt van, nem neked, hogy romantikázz...
Inkább törödj a saját dolgoddal :D
Áááá, ne már. Hülye pi***nak szabad nézni? Két ember között létezik olyan, hogy barátság, és igen, ez lehet bizalmas, meghitt, anélkül, hogy bármilyen szexuális töltete lenne.
Persze fogadom, ha te mész a legjobb barátnőddel valahova, az teljesen ok...
Az, hogy az ember együtt lóg a legjobb barátjával, teljesen természetes. Amit az osztálytársaid csinálnak, az nem az, velük van a probléma.
Ne hagyd, hogy ennyire befolyásoljon, mások mit mondanak. Szerintem ők sem gondolják komolyan, csak ugratnak, mert látják, mennyire érzékenyen reagálsz erre. Talán irigykednek (ha lányokról van szó, garantált), talán csak viccelődnek, és nem veszik észre magukat. Próbáld figyelmen kívül hagyni őket, egyszerűen nem éri meg emiatt aggódnod.
hát ezt sose tudhatod..nem akarlak megijeszteni de lehet h a barátjába szerelmes...csak még magnak s meri bevallani..:/
de miylen filmet néztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!