Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Poszt-apokaliptikus mánia....

BGergo12 kérdése:

Poszt-apokaliptikus mánia. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ez a mániám, most 17 vagyok. Pár éve kezdődött azóta egyre erősebben. Szeretek túlélési teóriákat gyártani, gondolkozni, hogy mit tennék, ha... Persze most azon ügyködök, hogy összedobjak egy "emergency" csomagot: magyarul egy erős anyagú valamilyen katonai táska sok zsebbel, én pedig feltöltöm a szükséges dolgokkal (kések, tűzgyújtásra alkalmas eszköz, kevés élelem, elsősegélycsomag stb.). Ha elkerülök Pestre egyetemre, akkor pedig sportlövészklubba szeretnék járni, vagy ha van, akkor túlélésre tanító képzésre, tanfolyamra vagy ehhez hasonló táborba. Vidéki vagyok, kb. 3500-as faluban élek. Ez azért jó, mert sokszor eszembe jutott már, hogy kéne valahol ásni a föld alá egy kisebb bunkert. Itthon nem akarom, mert azt mindenki tudni fogja, hogy itt van. A faluhatárban viszont az égvilágon senki nem venné észre. Tudom, hogy rengeteg munka, meg minden, de tényleg szeretnék csinálni egy bunkert a föld alá, ahová háború vagy katasztrófa esetén elbújhatok. Amit szeretnék benne megoldani: akkus világítás vagy hasonló, belül ki is szeretném valahogy biztosítani (itt a falakra meg a mennyezetre gondolok(tégla, beton, cölöpök stb.). Amit elsőként meg szeretnék oldani, az az a gödör. Egy aknafedő méretű lukat szeretnék a bejáratnak, eszkábálok alá kislétrát, a fedőt pedig lefedem kisebb fűréteggel.

Hosszútávon ilyesmi terveim vannak. Bármit, ami poszt-apokaliptikus jellegű, reálisan oktat túlélést, elsősegélynyújtási technikákat, egyszerű vadászatot vagy ilyesmit, szívesen fogadok. Ha valaki felvenne msn-re ilyesmiről beszélgetni, elméleteket osztani meg egymással, az írjon privátot és megadom a címem. Szívesen olvasnék ilyen jellegű elsősorban magyar, de akár angol fórumot, blogot is. Emellett szeretem a zombis filmeket, és óriási The Walking Dead rajongó vagyok!:)

Bármit, ami ezzel kapcsolatos, meghallgatok...MINDENT!

Köszi a válaszokat!

2012. ápr. 6. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy nemsokára akkora ... lesz itt, hogy sokan meg fognak halni. Csak én nem akarom túlélni. A fene se akar itt szenvedni utána...
2012. ápr. 6. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!