Mit jelent az a közmondás hogy : Kilenc élete van mint a macskának. , Morog mint macska a dödöllén. , Szereti mint macska a sarat?
Az első kérdésre:
A macskák titokzatos idegrendszerét tanulmányozó tudósok felfedezték azt a meglepő képességüket, hogy a központi idegrendszer képes helyreállítani saját magát és a működését.
Bővebben itt: [link]
Kilenc élete van mint a macskának: Ezt nem találtam, de gondolom valami olyasmi, hogy: Sokáig él, sok mindent túlél.
Morog mint macska a dödöllén: Dühösen morog.
Szereti mint macska a sarat: Nem szereti, utálja.
Morog,mint macska a dödölén: dühösen morog
Szereti,mint macska a sarat: nem szereti,hanem utálja.
Tajparszt-.-
Menjél könyvtárba, nézz át lexikonokat, ne itt keresd. Én is benne vagyok, én el tudtam menni utánanézni és megtaláltam a válaszokat.
Szánalmas kis sz*ros.-.-"
azoknak csak köszönöm a dicséreteket akik kritizálnak :DD
amugy meg könnyvtárba voltam és képzeld amit találtam azt beirtam amit meg nem arra rákérdeztem ugyhohy nem kell oltogatni am meg amikor volt az a szép kis káromkodás nem én ültem a gép előtt, csak bejelentkezve hagytam :D ugyhogy... nem mondok semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!