Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha létezne a vonzás törvénye,...

Ha létezne a vonzás törvénye, a csecsemők létre sem jöhetnének, mert nem gondoltak rá?

Figyelt kérdés
Alapvetően megcáfolok minde vallást logikai " gondoaltmenetekkel" és kiváncsi ,vagyok, ha szerintetek létezik a vonzás törvénye, akkor egy csecsemő hogy jön létre magától? Képtelen volt gondolni még rá...

2012. ápr. 14. 09:28
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Naa ! Ez ez a válasz tetszik ! (nem viccből írom) Jó érv, és el is gondolkodtattál most ! De ha valaki nem a reinkarnációban hisz, akkor nem "vonzhatja be magát" !

Esetleg ha létezik mégegy törvény, miszerint autómatikusan a lélek gondol rá ösztönösen !

2012. aug. 11. 01:16
 22/28 anonim válasza:
55%

Én meg rajtad gondolkodtam el! A csecsemő nem jöhet létre mert nem gondolt rá? De a szülei mindent megtesznek érte, hogy Megszülessen! Nekem is van kettő, elsőre csak fiút tudtam elképzelni, másodszorra egy lányt és meg is történt.

Most kérdezek valamit?

A pénzt és a házat meg az autót, meg azt a rengeteg tárgyat hogyan is vonzzuk be? Pedig nem tudnak gondolkodni! Mégis van!!!! Mert vágytam és vágyom rá! Vonzom! Evvel más is így van.

Tudod mikor elolvastam a könyvet és rájöttem, hogy én ezt tudtam, csak nem tudatosan. Most tudatosan teszem.

Én is kételkedtem valamiben olvasás közben amire te megadtad a választ! Köszi!

Kíváncsi vagy,hogy mi az?

Azt írja, hogy jut mindenkinek mindenből amit szeretne, pl. a pénz. Én ara gondoltam, ha mindenki elolvassa a titkot, hogyan jut mindenkinek? Hogyan lehetne mindenki nagyon gazdag? Most már tudom! Nem fogja mindenki megérteni a titok lényegét és ezért nem is hisz benne.Akik meg értik és alkalmazzák (alkalmazzuk) TÖBB JUT.

2012. aug. 18. 15:52
 23/28 anonim válasza:

látszik az egyoldalú nézőpontod....

de miért gondolod,hogy egy csecsemőnek nincsen agya? Biológia tankönyv de gyorsan...

2012. okt. 9. 12:41
 24/28 A kérdező kommentje:
Uram atyám, de gondolkodj már, a csecsemő, aki még napvilágot sem látott, nem tudja elképzelni a tévét, mivel sosem látott, így nem kéeps teremteni egy tévét az agyában, amit bevonz, mégis miután megszületik rá 20 napra pl látni fog egy tévét, de nem is gondolt rá, mégis bevonzotta..
2012. okt. 10. 21:02
 25/28 anonim válasza:
mert vlószínűleg nem tudja,hogy tv a neve...
2012. okt. 11. 17:20
 26/28 A kérdező kommentje:
olyan sötét vagy... Nem a nevéről van szó, hanem arról, hogy nincs a fejében kialakult gondolat a tv-ről, mivel nem is tudja, hogy létezik, így logikus, hogy nem is vonzhatja be ! De eleve az is relatív, hogy mi számít bevonzásnak tudományos szempontból ...
2012. okt. 12. 18:07
 27/28 anonim válasza:
100%
Te vagy sötét, mert azt gondolod,hogy pl. tudod, hogy mi van egy csecsemő fejében, milyen képek és azoknak milyen esetleges neveik.... egyáltalán a csecsemők mikor vonazank be tv-t? nyilván azt vonzzák be amire szükségük van/amit szeretnének/amit nem szeretnének,tehát ami erős érzelmeket vált ki belőlük. pl. táplálék azaz anyatej. Nyilván nem turmix gépet, meg dinoszauruszokat kezdenek el bevonzani,mert azoknak számukra semmi értelme, nem vált ki erős érzelmet belőlük...és ha tudonád/olvastad volna esetleg a könyvet akkor nem tennél fel ilyen lényegtelen,tinglitangli kérdéseket....
2012. okt. 15. 13:40
 28/28 A kérdező kommentje:
Olvastam, és éppen ezért is tudom megcáfolni, akármennyire is hihetőnek tűnik a könyv és a film... Gondol valamire 10000 ember, abból 1000 látja a dolgot, amire gondolt, és egyből ezt mondja: jéé ez a vonzás törvénye volt, tényleg működik !! (pedig nem, csak nálluk matematikailag bejött a 10% esély) Mellesleg ha gondol egy pudingra tegyük fel, mint nap látja, de ha gondol rá, hogy "pudingra gondoltam" Egyből észreveszi másnap a pudingot a pulton, amit egyébként is mindig lát, csak most figyelt is rá ! Egy csecsemő, ha tudományosan is gondolkodunk, max a kaját vonzhatja be, mivel éhes, de egy tévét nem vonzhat be, ha nem gondol a tévére, amire eleve nem gondolhat, mivel nem tudja, hogy létezik...
2012. okt. 15. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!