Ha létezne a vonzás törvénye, a csecsemők létre sem jöhetnének, mert nem gondoltak rá?
Naa ! Ez ez a válasz tetszik ! (nem viccből írom) Jó érv, és el is gondolkodtattál most ! De ha valaki nem a reinkarnációban hisz, akkor nem "vonzhatja be magát" !
Esetleg ha létezik mégegy törvény, miszerint autómatikusan a lélek gondol rá ösztönösen !
Én meg rajtad gondolkodtam el! A csecsemő nem jöhet létre mert nem gondolt rá? De a szülei mindent megtesznek érte, hogy Megszülessen! Nekem is van kettő, elsőre csak fiút tudtam elképzelni, másodszorra egy lányt és meg is történt.
Most kérdezek valamit?
A pénzt és a házat meg az autót, meg azt a rengeteg tárgyat hogyan is vonzzuk be? Pedig nem tudnak gondolkodni! Mégis van!!!! Mert vágytam és vágyom rá! Vonzom! Evvel más is így van.
Tudod mikor elolvastam a könyvet és rájöttem, hogy én ezt tudtam, csak nem tudatosan. Most tudatosan teszem.
Én is kételkedtem valamiben olvasás közben amire te megadtad a választ! Köszi!
Kíváncsi vagy,hogy mi az?
Azt írja, hogy jut mindenkinek mindenből amit szeretne, pl. a pénz. Én ara gondoltam, ha mindenki elolvassa a titkot, hogyan jut mindenkinek? Hogyan lehetne mindenki nagyon gazdag? Most már tudom! Nem fogja mindenki megérteni a titok lényegét és ezért nem is hisz benne.Akik meg értik és alkalmazzák (alkalmazzuk) TÖBB JUT.
látszik az egyoldalú nézőpontod....
de miért gondolod,hogy egy csecsemőnek nincsen agya? Biológia tankönyv de gyorsan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!