Ha létezne a vonzás törvénye, a csecsemők létre sem jöhetnének, mert nem gondoltak rá?
Figyelt kérdés
Alapvetően megcáfolok minde vallást logikai " gondoaltmenetekkel" és kiváncsi ,vagyok, ha szerintetek létezik a vonzás törvénye, akkor egy csecsemő hogy jön létre magától? Képtelen volt gondolni még rá...2012. ápr. 14. 09:28
11/28 A kérdező kommentje:
Nem, hanem arról van szó, hogy az egész egy hülyeség, de mivel 1000ből 1 embernek bejö na gondoalta másnap ezért 1 millióból 1000 ember hívű lesz... vagy mindenbe belemagyarázzák, hogy ahh ez a titok volt tuti !! De már a baba példával megcáfolom a vallást, mivel "minden ami történt veled bevonzottad" egy kisbaba mégis képtelen bevonzani bármit is, ha még létre sem jött..
2012. máj. 18. 19:20
12/28 anonim válasza:
szerintem vagy nagyon beleélted magad a "energiamező" c. könyvbe vagy sok HErBY videót néztél xD
13/28 A kérdező kommentje:
Nem, csak elméleti alapon is megcáfolom a vonzás törtvényét...
2012. júl. 23. 16:28
14/28 anonim válasza:
A gyerek nem magának "jön létre", hanem a szüleinek. Mert a szülei AKARTÁK őt, és tettek is érte. Úgy látszik, neked sem kéne ebben a témában írod, mert te sem érted, úgy látszik.
15/28 A kérdező kommentje:
Neked nicns annyi eszed, hogy felfogjad, hogy minden amit bevonzol, azt neked is be kell vonzanod, de egy csecsemő nem tudja bevonzani... Hiába gondolok arra, hogy eltörik a lábad, ha te nem gondolsz rá... De egy csecsemő képtelen gondolkodni---->nem tudja bevonzani, mégis megszületik, de a titok azt írja, bármi ami történik veled te vonzod be Tehát itt meg is van cáfolva a törvény, mivel a baba úgy vonzza be (saját magát az életbe) hogy nem gondolt rá.... Tehát itt meg is van cáfolva..
2012. júl. 23. 17:36
16/28 anonim válasza:
Bármi ami történik velem azt én vonzom be, ahogyan a terhességet és a gyermeket is! Ugye? Na! Akkor most mi van? Amíg az agyad nem elég fejlett, addig hogy a pi.csába használhatnád bármire is, mikor az alapvető ösztönökön kívül semmit nem tudsz, nincsen még tudatod! Jaj, de nagyon tudományos vagy okoska!
17/28 A kérdező kommentje:
de fogd már fel, hogy akkor sem vonzhatsz be semmit, csak ha gondoltál rá... ha 0 az iq-d akkor sem vonzhatsz be semmit, csak azt amire gondoltál... Egyébként a Titok (vonzás törtvénye) csak egy része egy sokkal nagyobb dolognak, ami már kicsit ezotériás dolog, és én tudom az igazi választ, de itt nem fejtem ki ! Egyébként a titok az teljesen igaz, de csak egy része az eredeti dolognak, ami sokkal fejletebb.....
2012. júl. 25. 14:16
18/28 anonim válasza:
A fejtegetésed hülyeség. Nem érted az egészet, és nem is fogod mert valószínűleg nincs meg hozzá az intelligenciád, hiszen már többször is leírtuk, és még mindig nem érted. Nehogy azt hidd, hogy te most valami hú-de-okos akárki vagy, mert nem. Hülyeségeket beszélsz.
19/28 A kérdező kommentje:
Te vagy a hülye, mert nem tudsz logikusan gondolni ! A bevonzás már eleve relatív, hogy mi számít bevonzásnak...
2012. júl. 27. 16:22
20/28 anonim válasza:
Ha már hiszünk a bevonzásban, akkor hihetünk a reinkarnációban is. Mivan ha a lélek miután elhagyta korábbi testét, bevonzotta, hogy a jövőben újjászülessék egy másik testben (a lélek önálló akarattal bír, nem a test határozza meg). Innentől megvan a vonzás, az univerzum elvégzi a többit. A szülők pedig a "testet" vonzák be, hogy a lélek helyet kapjon benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!