Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Már nem tudom mit csináljak,...

Már nem tudom mit csináljak, tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Most évvégén egyszerűen minden összedől felettem.

1.,Van egy osztálytársam akivel pont egy pasit néztünk ki és valószínüleg ő fog vele járni.

2.,Kiborultam a bizim miatt.

3.,Van egy csaj akivel "best friendek" voltunk,de már meguntam és egy másik csajjal barátkoztam és elvette tőlem.

Szóval már kivagyok és azt sem tudom mit csináljak...tök ideges vagyok meg minden bajom van szal..aki tud kérem szépen segítsen vmi tippet adni... Thx.X

2009. jún. 18. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Milyen dolog az, hogy megunod a barátodat? Ezt nem is értem. És hogy "vehette el" a másik barátodat? Ezt sem.

Hacsak...!

Hány éves is vagy? Csak mert mi kb. oviban ezen túl voltunk, hogy "nem vagy a barátom meg ilyesmi", de ha bizid van akkor...

Majd kinövöd. (Ha mégis közelebb lennél az érettségihez, mind az ovihoz, akkor viszont lenne min elgondolkodni.)

Fel a fejjel, jön a nyár, szerezz új barátokat, és főleg próbálj megnyugodni. Az idegeskedésből semmi jó nem származik.

2009. jún. 18. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy pasi miatt nem éri meg idegeskedni, van még millió.. Az osztálytársad meg legyen boldog vele. Lehet, hogy csak azért járnak, hogy legyen mivel dicsekedni, remélem neked ez a helyzet nem kéne. Itt a nyár, sok fiúval megismerkedhetsz!

A biziden már nem tudsz változtatni ebben az évben, amúgy is csak számok :) Én is kiborulhattam volna, majdnem megbuktam, de inkább nem idegeskedtem miatta, majd jovo évben jobb lesz.

Az viszont, hogy a legjobb barátnodet elveszetted, csakis a te hibád, ezt neked kell rendbe hoznod! Általában akkor tudjuk meg mink volt, amikor már elvesztettuk...

Fel a fejjel, légy pozitív, nyitott mindenre és orulj a nyárnak! :)

2009. jún. 18. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
ez aztán tragédia.Remélem olyan 10 éves vagy.Ha annál idősebb vagy akkor ásd el magad.
2009. jún. 18. 21:00
 4/4 anonim válasza:
100%
legyél emós:D vagy az vagy? (bocs általában nem vagyok paraszt. de ezt kár lett volna kihagyni xD)
2009. jún. 19. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!