Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » AKI TUD SEGÍTSEN! Aktív...

Jokó kérdése:

AKI TUD SEGÍTSEN! Aktív korúak ellátásárol van szó. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
A párom ön hibáján kívül nem tudott dolgozni tavaly semennyit. Az önkormányzat sem adott semmi munkát és most meg akarják szüntetni. Pedig ez az eggyetlen bevétele neki és a családjának amivel ki húúza a kölcségeket. Mit lehetne tenni?

2012. ápr. 13. 08:43
 1/2 A kérdező kommentje:
Az önhibáján kívül Veszélyeztetett terhes volt és sajnos el is vesztette a picit.
2012. ápr. 13. 08:57
 2/2 anonim válasza:

Nem tudom tudok e még segíteni. Én szociális ügyintéző vagyok önkormányzatnál és ezzel foglalkozom.

Szóval ha nem volt melója és nem is lesz , mert nincs rá esély, akkor önkéntes munkát is lehet végezni 30 nap időtartamban és ezt el kell fogadniuk. itt olyanra gondolj hogy alapítványnál, egyháznál, közhasznú szervezetnél 30napot bevállal és ezt leigazolják neki. Ha nem tud ilyet sem felmutatni akkor sajnos megszűnik az ellátás, az egészségügyi probléma nem menti fel a 30 napos időtartam alól, sajnos:(

2012. júl. 25. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!