Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez nyomaszto! Milegyen?

Ez nyomaszto! Milegyen?

Figyelt kérdés
összevesztem egy jo barátnőmel és ő békülni szeretne de én nem nagyon..de valamiért mégis hiányzik,de tudom,hogyha kibékülnék vele akkor ujra az lenne mint régen...mitcsináljak???
2012. ápr. 12. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Békülj ki.
2012. ápr. 12. 10:18
 2/8 A kérdező kommentje:
hát joo...de félek,hogy akkor megint az lesz,hogy azon kell gondolkoznom,hogy hogy feleljek meg neki,mint baráts..és ez..hát nem tudom...
2012. ápr. 12. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Éppen ez az! Ne probálj megfelelni neki. Itt rontasz el mindent. Igy ki is használhat. Te csak légy önmagad. És ha neki EZ nem tetszik, akkor nem igazi barát.
2012. ápr. 12. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:
hát igen...én is igy vagyok vele...csak hát olyan sokáig voltunk barátok,hogy nem könyü...de hát...ez van... :(
2012. ápr. 15. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor se hagyd magad kihasználni. Ha nem igy reagálnád, a békülés is lehet könnyebben menne.
2012. ápr. 15. 11:48
 6/8 A kérdező kommentje:
hát jo lehet...de lehet,hogy én ne is akarok/szeretnék vele kibékülni...
2012. ápr. 21. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem akarsz, akkor ne békülj ki.
2012. ápr. 21. 19:56
 8/8 A kérdező kommentje:
hát nem tom... :/ nah m1 kszi a válaszokat...
2012. ápr. 22. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!