Ez nyomaszto! Milegyen?
Figyelt kérdés
összevesztem egy jo barátnőmel és ő békülni szeretne de én nem nagyon..de valamiért mégis hiányzik,de tudom,hogyha kibékülnék vele akkor ujra az lenne mint régen...mitcsináljak???2012. ápr. 12. 10:03
2/8 A kérdező kommentje:
hát joo...de félek,hogy akkor megint az lesz,hogy azon kell gondolkoznom,hogy hogy feleljek meg neki,mint baráts..és ez..hát nem tudom...
2012. ápr. 12. 10:23
3/8 anonim válasza:
Éppen ez az! Ne probálj megfelelni neki. Itt rontasz el mindent. Igy ki is használhat. Te csak légy önmagad. És ha neki EZ nem tetszik, akkor nem igazi barát.
4/8 A kérdező kommentje:
hát igen...én is igy vagyok vele...csak hát olyan sokáig voltunk barátok,hogy nem könyü...de hát...ez van... :(
2012. ápr. 15. 11:30
5/8 anonim válasza:
Akkor se hagyd magad kihasználni. Ha nem igy reagálnád, a békülés is lehet könnyebben menne.
6/8 A kérdező kommentje:
hát jo lehet...de lehet,hogy én ne is akarok/szeretnék vele kibékülni...
2012. ápr. 21. 17:47
7/8 anonim válasza:
Hát, ha nem akarsz, akkor ne békülj ki.
8/8 A kérdező kommentje:
hát nem tom... :/ nah m1 kszi a válaszokat...
2012. ápr. 22. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!