Hegek a lábon. Felvennél egy rövidnadrágot?
Tavaly volt egy kicsit nehezebb időszak az életemben, mikor vagdostam magam. Azóta halványodtak, de valamennyire még mindig látszanak a hegek a combomon.
Ebben a városban, iskolába, vagy a család előtt nyilván nem húznék rövidnadrágot, de ha például egy fesztiválra úgy megyek el, az 'gáz'? Ti mit gondolnátok egy ilyen emberről?
Én elsőre nem azt gondolnám róla, hogy vagdosta magát, hanem nem tudom.. valami mást, de tényleg nem azt.
Szerintem ha mostmár megváltoztál, jobb a természeted, és vidámabb lettél, akkor húzz fel rövid nacit nyugodtan, mert egy vidám emberről nem gondolják azt, hogy vagdosta magát.
az én lábam is össze van vagdosva
csak engem elkapott a flex :(
rövidgatyát simán húzok mert ki a frászt érdekel hogy mit gondolnak róla ?
am ne vagdosd magad biztos vagyok benne hogy semmilyen problémád nem fogja megoldani az önpusztítás
Én a helyedben akadály nélkül rövidnadrágot vennék fel.
Ha valaki rákérdez a hegekre eredetére akkor mesélnék valami érdekeset. szórakoztatnám a tömeget.
(lehet kicsit palira is vennék pár arcot, éreztetve, hogy tök mind1 az hogy került oda, ott van a heg és kész)
Pl: beleestem egy csatornába vagy részegen fennakadtam a szögesdróton, esetleg berúgtam egy üvegajtót. ;)
A lényeg, hogy a messziről jött ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!