Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hegek a lábon. Felvennél egy...

Hegek a lábon. Felvennél egy rövidnadrágot?

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy kicsit nehezebb időszak az életemben, mikor vagdostam magam. Azóta halványodtak, de valamennyire még mindig látszanak a hegek a combomon.

Ebben a városban, iskolába, vagy a család előtt nyilván nem húznék rövidnadrágot, de ha például egy fesztiválra úgy megyek el, az 'gáz'? Ti mit gondolnátok egy ilyen emberről?

2012. ápr. 11. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Én elsőre nem azt gondolnám róla, hogy vagdosta magát, hanem nem tudom.. valami mást, de tényleg nem azt.

Szerintem ha mostmár megváltoztál, jobb a természeted, és vidámabb lettél, akkor húzz fel rövid nacit nyugodtan, mert egy vidám emberről nem gondolják azt, hogy vagdosta magát.

2012. ápr. 11. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
hogyne gondolnák... azonnal kiszurják max nem mondják.. vichy normaderm eltünteti öket.
2012. ápr. 12. 00:08
 3/5 anonim ***** válasza:

az én lábam is össze van vagdosva

csak engem elkapott a flex :(

rövidgatyát simán húzok mert ki a frászt érdekel hogy mit gondolnak róla ?

am ne vagdosd magad biztos vagyok benne hogy semmilyen problémád nem fogja megoldani az önpusztítás

2012. ápr. 12. 00:24
 4/5 anonim válasza:
65%
Szerintem ne törődj ezzel, húzz egy rövidnacit és menj abba, senki sem fogja úton-útfélen kérdezgetni, hogy mi az a lábadon csak te gondolod azt.
2012. ápr. 12. 06:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben akadály nélkül rövidnadrágot vennék fel.

Ha valaki rákérdez a hegekre eredetére akkor mesélnék valami érdekeset. szórakoztatnám a tömeget.

(lehet kicsit palira is vennék pár arcot, éreztetve, hogy tök mind1 az hogy került oda, ott van a heg és kész)

Pl: beleestem egy csatornába vagy részegen fennakadtam a szögesdróton, esetleg berúgtam egy üvegajtót. ;)

A lényeg, hogy a messziről jött ember...

2012. ápr. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!