Miért nem indul a Minecraft?
Figyelt kérdés
Pár napja rendeltem egy új grafikus kártyát remélve hogy talán azért nem indul el a játék... Beszereltem felraktam gond nélkül ment, a Minecraft viszont amikor bekapcsoltam csak egy fekete képernyő jelent meg és semmit sem csinált.... Nem tudom mi a baja, a neten megnéztem a gépigényét minden megvan ami kell mégsem indul el.... Lehetséges oknak tartom még a jawa jelenlegin verzióját, ezt viszont nem tudom, hogy kell hol frissíteni. Tesóm gépén minden akadály nélkül elindul, ezen viszont nem... :( Ha valaki esetleg tudja mi a baja lehet, vagy tud egy olyan verziót ami biztosan elindul, esetleg a jawa frissítését, hogy hol tölthetem le, kérem válaszoljon!2012. ápr. 11. 12:39
1/2 anonim válasza:
Javat teljesen távolítsd el (vezérlőpult/programok eltávolítása) és töltsd le a legújabb verziót, azt telepítsd fel
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi már megoldódott a baj... :) a videokártya driverjével volt a gond, mert régebbit töltöttem le int kellett volna... xd :) de azért köszi :))
2012. jún. 8. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!