Szerintetek ez az idézet jelent valamit?
Figyelt kérdés
Tegnap csak úgy küldött a munkatársam nekem egy idézetet. Jóban vagyunk, de a tisztes távolság megvan kettőnk közt.
Ma vissza írtam neki, hogy mi ez a szép idézet? Aztán mondja (szembe ül velem), hogy szép.. nem?
Lehet, hogy csak szimplán küldte át, hogy megmutassa...szép idézetet talált. Vagy szerintetek?
Íme:
"egyszer túljutok Rajtad, erősebb és bölcsebb leszek,
addig is megköszönöm Neked,
hogy megtanulhattam, mi az: elérhetetlent szeretni...
:) "
2012. ápr. 11. 12:29
1/5 anonim válasza:
szerintem belédesett mint Hummer a Balatonba..
2/5 anonim válasza:
Én is az első véleményén vagyok, felnőtt emberek azért nem cselekszenek csak úgy véletlenül..
..a Hummeres poénok meg már elsüllyedhetnének, rég elolvadt a jég. :D
3/5 A kérdező kommentje:
Hát a "belém esésnek" amúgy semmi nyomát nem látom.. :)
mindenesetre érdekes... :)
2012. ápr. 11. 12:57
4/5 anonim válasza:
félhet elmondani,kimutatni,fél a csalódástól,a visszautasitásodtól..ok nélkül ilyet nem küldünk valakinek..
5/5 anonim válasza:
100% szeret ebből kitűnik,talán mint egy barátot,talán másképp :) kérdezd meg tőle ,hogy kedvel e téged,de csak akkor,ha te is kedveled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!