Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet legyőzni egy...

Hogyan lehet legyőzni egy Unikornist?

Figyelt kérdés

A húgom születésnapjára egy unikornist kért.

láttam már párat de nem tudom hogy hogyan kapjam el!

azt mondták hogy hátulról rúgjak bele, de ha hátulról közelitek akkor belém rúg, és jó ha tudjuk hogy ő automatikusan visszarúg és az jobban fáj mivel patája van, és betörhet a pofám.

szóval normális válaszokat kérek szépen hogy hogyan szelídítsek be egy unikornist.

~KÖSZÖNÖM~

2012. ápr. 11. 11:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amikor két lábon áll lökd fel,és vedd fel ahogy kapálozik és sír,De csak kicsi pici kancáknál csináld ezt,mert én a Én pici pónim kínzó egyesülettöl jöttem.
2012. szept. 4. 22:51
 12/13 anonim válasza:
De amúgy miért teszel fel kamu kérdést? :D Nincs mivel szórakoznod? :D
2012. szept. 6. 10:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Unikornis szelidítése:

két mód van rá. Kedvesen beszélsz és gügyögsz 3 napig. Ha már elég éhes akkor hajbókolni fog. hozz neki babapépet és mikor nyúl érte akkor kösd kötélre és kösd ki megint 3 napra. akkor már fetrengeni fog. Ekkor ülj fel a hátára jés jól verd el hogy vágtasson veled. utána kaphat enni

2. verzió:

lelövöd kitömöd!

2013. jan. 9. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!