Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bolti lopás. Következmény?

Bolti lopás. Következmény?

Figyelt kérdés
Magam sem tudom megmagyarázni hogy miért, de életemben először és utoljára 1500 ft értékben egy kamerával beszerelt boltból eltulajdonítottam árut. A pénztár után a biztonsági őr behívott egy helyiségbe ahol átadtam a ki nem fizetett árut. Jeleztem, hogy kifizetem. Akkor jött a meglepetésem hogy jegyzőkönyvet is fognak készíteni. Iratok nem voltak nálam.A jegyzőkönyv írása közben felkellet hívnom édesapámat,mivel nem töltöttem be 18 életévemet.Rendőrséget nem hívott.Ennek tulajdonképpen lesz még folytatása? Válaszokat előre várom és köszönöm!

2012. ápr. 10. 22:22
 1/7 A kérdező kommentje:
ja igen,illetve megemlítette hogy feljelentést nem tesz! Az iskolám valamien úton-módon tudhat róla?
2012. ápr. 10. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen. Nálunk pl egyik csaj osztálykiránduláson lopott, és később majdnem kirúgták a suliból mert ezzel a gimnáziumra is szégyent hozott
2012. ápr. 10. 22:43
 3/7 A kérdező kommentje:
De...feljelentést nem tett a biztonságiőr,viszont jegyzőkönyvet irt!
2012. ápr. 10. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, semmi több nem lesz, a jegyzőkönyv csak az áruháznak marad meg, a sulid csak akkor tudja meg ha elmondod. Az hogy nem jelentett fel, az csak a jóindulatán múlótt és ha véletlenül mégis megtette volna akkor abból rendőrségi jegyzőkönyv lett volna, amikor is mindez bekerül az erkölcsi bizonyítványodba, amit bármelyik jövőbeni munkahelyeden kérhetnek és ez bizony sok helyen kizáró ok szóval légy észnél, ne lopj!
2012. ápr. 11. 00:33
 5/7 anonim ***** válasza:
10 ezer forintig csak szabálysértés, ami nem von maga után feljelentést. Jegyzőkönyv és mehetsz. Az, hogy ez milyen kihatással lesz majd az iskolai dolgaidra, azt nem tudom.
2012. ápr. 11. 10:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Örülök hogy nem a kioktatós leugatós arcok találtak meg! Igazából ezt se azért csináltam mert akkora szükségem lett volna arra a valamire. Tényleg köszönöm szépen mégyegyszer!
2012. ápr. 11. 14:52
 7/7 anonim válasza:

NA ÁLLJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Engem feljelentett 400FT os lopásért a biztonsági őr!

Mehetek bíróságra,és jól megbäsznak majd :S

Veled mi a helyzet azóta ? Lett vmi fejlemény ?

2012. máj. 12. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!