Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan akinek a...

Van köztetek olyan akinek a facebook neve XYWhokCshő? Ha igen akkor mire jó ez? -. -"

Figyelt kérdés
egyre több embernél látom ezt a nevet. szerintem szánalmas hogy egyik nap még pl "Kovács Anna", holnap már "AnnucykahWokCshő" tisztára megőrültek. (16/l)

2012. ápr. 10. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor néznek nagyot, amikor úgy marad, hiszen nem lehet akárhányszor változtatni. (és mi akkor fogunk egy nagyobbat röhögni)
2012. ápr. 10. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Asszem annyi időnként lehet nevet változtatni fb én ameddig egy névátírás hivatalosan is megtörténik. 3-4 hónap de nem biztos. Azt meg hogy hányszor lehet nem tudom. Különben meg ha nekem nem engedné megváltoztatni regelnék új fb ét a régit meg törölném. Ennyi! :D
2012. ápr. 11. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!