Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek köszönnyem meg...

Szerintetek köszönnyem meg neki, vagy szidjam le? Bocs de nemtudtam, hogy hova is kategorizálhatnám.

Figyelt kérdés
Szóval, a facebook profilom meg lett hekkelve, és valaki a nevemben irt össze vissza mindenkinek sorba. A barataimat, és a rokonaimat jól leszidta, valamint a csoportokat amiket létrehoztam kitörölte, a játékokat amiket játszottam lekapcsolta és minden munkám odaveszett. De, le akart szégyeniteni ezért egy lánnyal megbeszélt egy találkát velem, valójában nekem még sosem volt csajom és valószinüleg gondolta, hogy elszúrok valamit. Szóval eljött hozzám, persze én semmiről se tudtam, de nem akartam aztmondani hogy mennyen el, ezért behoztam a szobámba. Megtetszettünk egymásnak, és már 2 hete járunk is és azóta, mivel szűz voltam, elvesztettem a szüzességemet is. Tegnap megtudtam, hogy ki is volt ez a személy és most nemtudom eldönteni mit is mondjak neki...??

2012. ápr. 9. 03:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Minimum egy füles, azért mert feltörte az oldalad, aztán meg el lehet beszélgetni az élet nagy dolgairól!
2012. ápr. 9. 06:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Talán a feltörés helyett inkább elleste a jelszavadat.

Örülj neki, hogy jól jöttél ki belőle, és a saját hibád miatt nehogy bántsd azt a személyt.

2012. ápr. 9. 07:17
 3/3 anonim válasza:
semmi sem történik véletlenül :)
2012. ápr. 9. 17:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!