Miért ilyen a világ?
Ez egy feledtéb érdekes kérdés...én magam sem tudom rá a választ...de ne aggódj nem csak te gondolkoztál már el ilyeneken pl.: én is amikor elkezdtem suliba járni " minek kell tanulnom nem elég csak a szórakozás" vagy valami hasonló... :D
Igazad van: A fák nem jók a helyükön?
Erre a kérdésre a válasz fölöttébb egyszerű .
PÉNZ,PÉNZ ÉS MÉG TÖBB PÉNZ .
A pénz és a hatalom ami egyedül vezérli a " nagyokat ".
És az a világkép amit te ábrázoltál csak kicsiben képes működni és a fejlődésnek (tudományos fejlődésnek ) teljesen gátat szabna .You Tube-on ajánlom a Zeitgeist című filmet . Az pont ezzel foglalkozik .
Hát igen. Mert ha komolyabban is bele gondolunk, még jóval régebben középkor kezdetekor szerintem elég jó élet volt. Mindenkinek volt egy kis házikója és földje, boldogan éltek a családjukkal. Nem volt semmilyen probléma a környezetszennyezéssel meg hasonló dolgokkal. (Persze itt is voltak már problémák az akkori uralkodók miatt)
Mikor kezdődtek el a problémák? Amikor egyre csak többet és többet akartak, jöttek az újabb és újabb találmányok amikkel csak javítani szerettek volna az élet színvonalon, de ehelyett az emberek a rossz oldalát használták ki. (például számítógép: sok jó oldala van, de eszetlen élő "zombikat" csinál az emberekből). Csak világot rontották, ölték a természetet. Nem tudnak az emberek határokat szabni az akaratuknak, csak saját javukat nézik és ölik, mérgezik a földet és a természetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!