Legyünk őszinték a világ már nem olyan mint régen?
Mármint régen sok minden más volt jobb volt.
Nektek (önöknek) mi a véleményetek(ük)(kérdőjel)
igaz.. szerintem inkább egyre csak romlik a társadalom és a világ is.. mondjuk lehet hogy te a mostani világot látod világnak de egy régebbi ember meg jobbnak látja.. én meg ugy látom ahogy igazából van. egyre szarabb lesz pl.: az emberek eltávolodnak egymástól a számítógép uralma miatt, és mondjuk nagyon szennyezik a környezetet annyira hogy a végén már nem lesz víz ( az egy dolog hogy szelektíven gyűjtesz de akkor csak kevésbé szennyezed ) továbbá nincs elég fa meg erdő ennek a következménye hogy néha már nemis kapok levegőt meg ilyenek...
szal igy egy mondatba foglalva: a mai világ szarabb: szart eszünk, ki tudja mit lélegzünk be és elfogy körülöttünk a természet és erről csak mi tehetünk..
megfulladok tőle .. -.-" 14/L
Hamarosan felkerül a második "Legyünk őszinték" rész.
Témája: A halál. A Címszavak a következők: Legyünk őszinték, A halál, 02. Figyelem: Ezt a sorozatot azért indítottam hogy mindenki őszintén NÉV NÉLKÜL kifejthesse a véleményét az éppen szóban forgó témáról, NEM PEDIG ARRA HOGY ÖSSZE VESSZENEK RAJTA OLYAN EMBEREK AKIK NEM TUDJÁK ELFOGADNI A MÁS VÉLEMÉNYÉT. A cím mindig változik csak a "Legyünk őszinték" marad mindig, és ezek nem kérdő mondatok hanem kijelentőek de, sajnos muszáj kérdőjelet tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!