Ezt a hangot hogy kell csinálni?
Figyelt kérdés
Az osztálytársam tud szarvas bőgést csinálni, de nem csak ordít, hanem kb mint egy zombi, és kérdeztük h hogy csinálja ezt, és azt mondta h valahogy ő sem tudja de összeszorítja a torkát vagy valami ilyesmi. Meg így is tud beszélni ilyen hanggal. És elmesélte hogy az apjával voltak kint az erdőben és az apja bőgött és jött a szarvas és mondta neki hogy ő is bőgjön és azóta tud így csinálni de az apja így nem tud beszélni csak bőgni de viszont az osztárs tud így beszélni is.2009. jún. 17. 19:48
1/3 anonim válasza:
HEEEEEEEEE??????????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, az osztálytársad hogy csinálja, de én roppant élethűen tudom utánozni a tehenet, a szarvas sem lehet nagyon más.
Addig tudom én elmondani, hogy lejjebb viszed az ádámcsutkádat, aztán meg mintha "hátrahúznád" a torkodat.
Ezután már csak arra kell figyelni, hogy az orrodon ne jöjjön levegő.
Úgy az igazi, ha egy kartonhengerbe (kéztörlős, vagy ami még jobb, az a dobozos chips doboza) bőgsz, de szükség esetén a kezedből formált henger is megteszi.
Németországban elbeszélgettem így éjszaka egy tehénnel :)
Kiültem az ablakba, ötven méterre tőlünk már legelő volt. Én bőgtem kettőt, ő egyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!