Miért menő helytelenül írni?
Elsö: Ez aztán hülye kérdés. Mindenkinek van választási lehetösége, mindig lehet javítani rajta.
Amúgy meg csak a primitívek között menö.
Második: A jelenről van szó, nem a jövőről. Ha a jelenben nem tudsz egy szót helyesen leírni, akkor helytelenül használod.
A kérdésemet pedig kifejtem neked:
Miért logikusabb a hibák szánt szándékos, tudatos elkövetése, a tudatlan, vétlen, véletlen elkövetésnél?
És arra is szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az a kérdés, egy kérdés. Nem tudom, hogy világos-e a számodra a különbség a kérdő és a kijelentő mondat között.
Ez itt egy kérdés:"Miért gondolod, hogy annak, aki helytelenül ír, van választási lehetősége?"
A kérdés mivoltára a kérdőjel utal. Ha eddig sem tudunk eljutni együtt, akkor hosszú és kínkeserves út elé nézünk.
Látom értelmezési problémáid vannak, annak ellenére, hogy nagyon okosan próbálsz érvelni ;)
Nem véletlenül mondtam, hogy hülye volt a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!