Érezted már úgy, hogy valami veled van?
Figyelt kérdés
Egy ideje érzem, hogy valami nagyon jó velem van.. Valami szellem féle vagy ilyesmi :)Ezt kb. 2 hete vettem észre, és pár nappal ezelott hozzám is szolt. Kérlek, ne gondoljátok, hogy bolond vagyok! Érzett már valaki hasonlót, ezt a megmagyarázhatatlant?2009. jún. 17. 17:57
11/14 anonim válasza:
Én mindig érzem hogy valami velem van és hiszek is benne!
Nagyon sokszor visszahúzott a bajból!
Volt egy autóbaleset tavaly.Ismerőseim ültek benne,szerencsére senki nem halt meg de súlyosan sérültek
Én is benne ültem volna az autóban!De mintha valaki azt mondta volna,ne ülj bele,most az egyszer hagyd ki ezt!És nem ültem bele!
Három óra múlva kaptam egy smst!
XY-nék kórházban vannak autóbalesetet szenvedtek!
Azóta erősen hiszek az ilyesmiben
12/14 anonim válasza:
Ha nem hisztek benne, minek erőlködjön? :) Rátudnak..attól még segítenek,mert ez a feladatuk. És igen, lehet nem is vetted észre a bajt, úgy megoldották..sosem tudni mikor mentenek meg valamitől, legyen az fizikai vagy lelki probléma. Aki nem hisz benne,soha nem is fogja érezni őket. A hit kell hozzá.
13/14 anonim válasza:
Hit kell hozzá? Jaj nekem! Nincsenek láthatatlan támogatóim!:(
14/14 anonim válasza:
Azért,mert nem hiszel benne,nem kell cinikusnak lenned. A te dolgod, és én sem piszkállak azért,mert nem hiszel benne és nem beszélek cinikusan. Pláne nem pontozok le senkit érte, mert látom,engem lepontoztak. Ha nektek ez jól esik, tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!