Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érezted már úgy, hogy valami...

Érezted már úgy, hogy valami veled van?

Figyelt kérdés
Egy ideje érzem, hogy valami nagyon jó velem van.. Valami szellem féle vagy ilyesmi :)Ezt kb. 2 hete vettem észre, és pár nappal ezelott hozzám is szolt. Kérlek, ne gondoljátok, hogy bolond vagyok! Érzett már valaki hasonlót, ezt a megmagyarázhatatlant?
2009. jún. 17. 17:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted hogy hozzád szólt?
2009. jún. 17. 18:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Valami kozvetlenul a fulembe szólt.. Koszont nekem, ezt nem lehetett félreérteni. Pár évvel ezelott, akkor még nem itt laktam, akkor meg valami mondogatta a nevemet néha...
2009. jún. 17. 18:07
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
konkrétan hangokat hallottál? kettős személyiség...hm skizofrénia kezdeti tünete. mindenképpen menj el dokihoz.
2009. jún. 17. 18:09
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
előző vagyok. úgy látom nem is első alkalommal..következő lépés az lesz hogy utasít majd valamire amit mindenképpen csinálj meg. tipikus tünet. még időben irány a doki
2009. jún. 17. 18:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elmebeteg! Inkább te vagy a szkeptikus...
2009. jún. 17. 18:16
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
én sem azt mondtam hogy elmebeteg vagy, csak biztosabb egy kivizsgálás mert olyan dolgokat tapasztalsz ami nem egészséges emberre vall. mindig jobb a bajt megelőzni, minthogy utána súlyosabb legyen
2009. jún. 17. 18:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori tévhit ,hogy a skizofrénia tünetei a kettős személyiség. A többszemélyiség hivatalos elnevezése a Multiplex személyiség zavar. Mondjuk az igaz ,hogy skizofréniánál és egyéb pszihózis alá tartozó betegségnél hallhatnak nem valós hangokat ,de ott nem áll fent a "megosztott" tudat léte.
2009. jún. 17. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Tudjátok,nem feltétlenül beteg. Aki hisz dolgokban, az hallja őket. (én is). Én úgy hiszem, őrangyala mindenkinek van, és állandóan velünk van. Itt mellettem a gépnél, az utcán , mindenhol. És vigyáz ránk. És nagyon szeret. Mindennél jobban. És ezt akárki mondaná hogy nem igaz, nem hinném el. Mert sok olyan dolog történt velem,amit nem lehet megmagyarázni. (egy pl. át akartam menni az úton, és nem vettem észre egy autót..le akartam lépni a járdaszegélyről, ekkor valaki/valami visszarántott,de úgy,hogy éreztem fizikai érintést..és senki nem volt velem,még a környékemen se..) És ez csak egy példa,sok volt ezen kívül is. Aki nem hisz ezekben a dolgokban,sosem fogják megérteni, és lebolondozzák a "hívőket". De nem zavar, nem erőltetem én senkire,csak ne nézzenek hülyének engem sem emiatt. :)
2009. jún. 17. 18:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

de mi miért nem érezzük, ha itt van mellettünk? ha nem gondolunk rá, vagy nem hisszük el az ilyeneket akkor is éreznünk kéne. én nem vettem észre, hogy valaki segítene/figyelmeztetne a baj megtörténte előtt.

napersze lehet, hogy egy csomó baj már elszaladt mellettem:)

2009. jún. 17. 19:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az az,hogy eszre sem vesszuk,ha valami bajtol megszabadulunk.Aki hiszi az erzi is,erdekes..
2009. jún. 17. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!