1/3 anonim válasza:
Rengeteg kérdésben kifejtették már a válaszadók.Megoszlanak a vélemények.Én személy szerint hiszem,hogy igaz.Az a 200 ft nem nagy összeg,és legalább nyugodt a szívem,elvégre én mindent megtettem :)
2/3 anonim válasza:
A sok ilyen elgondolás miatt él meg az SZRzRT az emberek pénzéből...
sok kicsi sokra megy, csak képzeld el egész Ócsa játszik 1 héten 1 db lottó szelvénnyel...mekkora pénz mára az.
9073 x 200 = 1814600 ft és ez még csak egy kisebb város, hol vannak a nagy városok, a főváros és a megyeszékhelyek és községek...
Nem mondom hogy bunda, de hogy 10.000.000 főből 1 embernek se szülessen 4-se vagy 5-se elég fura.
3/3 anonim válasza:
a lottónak 1 a 44 millióhoz az esély, hogy valaki eltalálja mind az öt számot a kilencvenből. magyarországon játszanak néhány millióan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!