Mit tanácsolnátok?
Figyelt kérdés
Szóval annyi a lényeg, hogy én viszonylag egy eléggé visszahúzódó típusú lány vagyok, nagyon nehezen tudok beilleszkedni egy társaságba, vagy egyáltalán nem is tudok. :S Az a bajom, hogy ha ott vagyunk többen, beszélgetnek x témáról, egyszerűen nem tudok hozzátenni semmit, nem tudom mit mondhatnék, már annyira koncentrálok arra, hogy mit mondjak, hogy abszolút semmi nem jön ki a végére :| Nem tudom magam elengedni, önfeledten beszélgetni, szórakozni.. Nagyon rossz, de nem tudom miért.. Viszont ami érdekes, hogyha neten beszélek valakivel, akkor meg tökre elvagyok, poénkodok, jól megvagyunk.. Vagy ha olyan emberekkel találkozok akiket ismerek netről és néha összefutunk, akkor teljesen más vagyok, elszórakozunk.. Nem értem, de ha ott vagyok vkivel akár ketteseben nem tudok egy témát felhozni, vagy ha ő mond valamit nem tudok reagálni.. Hogy oldódjak fel egy kicsit jobban a társaságokban?2012. ápr. 8. 00:34
1/5 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok, van, hogy megyünk haza suliból, és folyik az eszmecsere, én meg hozzá se tudok szólni, ha meg mégis arra jutok, hogy vmit hozzáfűznék, mintha mások meg se hallanák...Azt tudom tanácsolni, hogy esetleg hozz fel te vmi témát, amihez hozzá is tudsz szólni a későbbiekben.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy pont az a baj, hogy ezen agyalsz. Előre azon aggódsz, hogy nem tudsz érdemben hozzászólni a beszélgetéshez vagy ha hozzászólsz, akkor mi lesz a reakció. Nem kell törődni ilyennel engedd el magad vagy legalább is próbáld meg. Kicsit én is ilyen vagyok és tudom ez nehéz.
3/5 anonim válasza:
Ismerôs érzés, ilyenkor én a panaszláda szerepét szoktam felvenni azaz mindemki nekem mondja el pl az otthoni dolgait. Sajnos így minden csajnál csak a friendzone-ban vagyok.
4/5 anonim válasza:
Teljes mértékben helyeselem a másodikat. Engedd el magad. Most mikor következő alkalommal mész társaságba, egyszerűen csinálj igy, ahpgy irom : lazulj el teljesen, szard le, hogy ha nem tudsz hozzászólni, csak figyelj, teljesen feledkezz meg magadról, érezd jól magad, örülj, hogy köztük vagy, és őket hallgathatod.
Ha nem sikerül elsőre, probáld meg megint, ha nem megint, és megint újra. Mikor összejön, meglátod, hogy milyen jól fogod érezni magad társaságban ezután, és már egy idő után nem fog érdekelni, ha nem tudsz hozzáfűzni semmit.
Nekem is volt efféle szorongásom régebb. Mostmár csak időnként előjön és egy kicsit zavar, de már hamar meg tudok tőle szabadulni, eképpen. ;)
5/5 anonim válasza:
Rengeteg fiatal beleütközik ebbe, de el fog múlni magától, tudom most nem így érzed, de így van, meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!