Szerintetek igaz Bloody Mary története? Vagy valamelyikőtök már megcsinálta?
Nem igazak..
Egyébként több variáció is van,hogy kicsoda volt Bloddí Mary.
Én I. Mária angol királynő történetét ismerem.
Uralkodása alatt a római katolikus vallást próbálta visszaállítani az akkor már protestáns angolok között. Véres Máriának(Bloody Mary) is szokás nevezni a protestánsok elleni kemény fellépése miatt.
Köszönöm szépen.:D
ti megcsináltátok már am.?
tegnap 17:48 vagyok..
Én nem hiszek ilyen hülyeségekben,így nem is csináltam ilyen butaságot. egyébként nekem erről egy vicc jut eszembe.
"Tudtad,hogyha hajnali háromkor háromszor azt kiabálod a tükör előtt,hogy "Bloody Mary" megjelenik mögötted anyád,és elzavar aludni?"
Nem igaz. Mond nyugottan a tükörbe 3 szór, nemtörténik semmi, figy én is most kiprobálom pil hozok egy tükröt...
Nah itt is vok:
Bloody Mary
Bloody Mary
Bloody Mary
Látod, kiprobáltam és nem történik fesikjadflkmva TRE kasjldg TRE pjsafklá TRE lksjf TRE adljk TRE adsjkvh TRE
Ne félj ezektől a szarságoktól:
Kiáltam barátnőmmel éjfélkor a tükör elé, gyertya a kezünkben, és 3x: Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary... SEMMI!!!
Haverom azt mondta azért, mert nem egyedül voltam. Oké. Elismételtem egyedül. Ha történt volna valami, akkor nem lennék most itt, hogy válaszoljak.
Régebben én is féltem, de már kinőttem ezekből a balf*szságokból. Felejtsd el, ilyen nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!