Újpest vagy Kőbánya a jobb kerület?
Erre úgyis mindenki azt fogja írni ahol lakik :D
Kőbányán messze vagy a belvárostól, ha nem közvetlenül a metrónál laksz, és sok a c.i.g.á.ny. meg az egyéb aljanép, nagyon sok putris része van. Egyik ismerőmhöz havonta törnek be, pedig újépítésű kertes társasház. Gázos, ha mondjuk éjszaka buliból jönnél haza! vagy akkor is, ha gyereked van és nem mered egyedül suliba engedni.. Nem ajánlom.
Újpest: sokkal hamarabb bent vagy a belvárosban, jó a közlekedés, éjszaka is. Nincsenek, vagy nagyon kevés a c.i.g.á.ny., általában családok lakják. Sokkal több bolt, stb. van mint kőbányán és sokkal kevesebb putris része van !!
Én éltem mindkét helyen, és azt egyáltalán nem mondanám, hogy Újpesten kevés a cigány. Újpesten (is) nagyon sok van!
És egyébként én mondjuk Kőbányának egy jobb részén lakom, de én nem félek egyedül hazajönni éjszaka, vagy suliba menni egyedül...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!