Miért sárgák a japánok? Hogy lehet kikezelni oket belole?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 11:01
1/12 anonim válasza:
a bőrünk színe kapcsolatban van az éghajlattal ahol élünk. Ezért feketék a négerek, fehérek az európaiak és sárgák a japánok. Kikezelni? Hallottam olyanról, hogy valamivel fehérítik magukat.No nem úgy mint Michael Jackson:D
2/12 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy nem fehéritik magukat, szerintem így nagyon édesek :) De hogy fugg ez ossze az éghajlattal, mégis hogy lehetnek sárgák?
2009. jún. 17. 11:16
3/12 anonim válasza:
Egy kis Domestossal ki lehet őket kezelni:D
4/12 anonim válasza:
Amugy szerintem iszonyú aranyosak:)
Nekem van japán haverom,eszméletlen milyen aranyos:)
Előző voltam
5/12 A kérdező kommentje:
és hol lehet nálunk japánokkal ismerkedni?
2009. jún. 17. 11:20
6/12 anonim válasza:
Japánban. :D :D
na jó, viccet félretéve neten próbálkoznék, de a városodban (vagy közeli városban) biztosan él egy-kettő.
7/12 anonim válasza:
Nem sárgák,ha jobban megnézed,Japánok tipikus szépitőszere az arcfehéritőkrém(gésáknál)ismerkedni nehéz mert KB:800 japán él hazánkban.
8/12 anonim válasza:
Én egy sulis rendezvényen ismertem meg
odajött érdeklődni hogy mi hol található:D
Azóta jó barátok vagyunk:)
10/12 anonim válasza:
Persze, hiszen mindent a kínaiak gyártanak. Lehet, hogy rád is oda van írva valahová, hogy made in china.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!