Hogy hívják a gyerekedet? Hogy fogják hívni? Melyik az a név, amit sose adnál neki?
Nincs még gyermekem, és pár évig még nem is lesz... :)
Neveken - mint minden nő - más kislánykorom óta gondolkodom, de ahogy ismerem meg az embereket, fogynak a lehetőségek... Nem tudom, hogy fogják hívni, de női nevek közül kedvencem az Emma, (meg általában az E-betűs nevek: Emília, Emőke, Enikő), férfinevek közül az Ádám (és általában az Á-s férfi nevek: Ágoston, Ákos), meg a Jakab.
Amit soha nem adnék:
lánynevek közül: Rebeka, Rozália, Angelika
fiúnevek közül: László, József, Lajos
Lánynak adnám: Regina, Kira, Miranda, Emília, Renáta, Linda, Zoé, Lilla, Krisztina.
Lánynak nem adnám: Rebeka, Laura, Olga, Helga, Kunigunda, Kinga, Olimpia és közönséges nevek.
Fiúnak adnám: Márk, Marcell, Márton, Péter, Áron, Olivér.
Fiúnak nem adnám: Bence, Dániel, Dénes, József, János, Barna, Vazul, Bazil, Kevin, Márió, Krisztofer és társaik.
Az egyik fiam Balázs,a másik Albert.
Amiket nem adnék,azt most túl hosszú lenne leírni,de a külföldi nevek nekem se jönnek be.
ha fiú lesz akkor Máté vagy Ferenc
ha lány akkor Vera vagy Zita
és ilyen Napsugár, Marlonbrandó, Kevinkosztner, Ruben, Ajándék meg Kavics meg ilyen betegségeket nem adnék neki.
AMit nem adnék: Dzseniffer, dzsesszika, hozéármándó, adonisz, portosz és egyéb zsírcigó nevek:)
Amit adnék: Márk, Balázs, Lilla, Edina
a lányom neve Vanessa Rozália, ha fiam lett volna az Róbert,vagy Alex.De nem adnék lánynak:Margit,Erzsébet,Fanni,Dóra
Fiunak:Kálmán,Frigyes,Zsombor,Bence
Lány, ami tetszik: Viktória, Amanda
Fiú: Benjámin, Attila, Bendegúz
Ami nem: Béla, Jolán, Irén
fiu:David
lany nem tudom
final nem tetszik:Ferenc
lanynal:Sara,Margit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!