Hogy hívják a gyerekedet? Hogy fogják hívni? Melyik az a név, amit sose adnál neki?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 09:58
1/29 anonim válasza:
Lánynak Lillát szeretnék, fiú neven nem gondolkoztam még. A mit nem adnék kategóriába meg túl sok mindent kéne felsorolnom... :D
2/29 anonim válasza:
Lányom Szilvia Zsófia(ha fiú lett volna akkor Bence lenne a neve) Fiam Szabolcs(ha ő lány lett volna akkor Anna lenne a neve)már nem lesz több gyerekem.
3/29 anonim válasza:
Ha lány lesz Zsófia, ha fiú akkor Bálint, vagy Gergő. Soha nem adnám neki: lánynak: Kavics, Orália, Mirtill, a fiúnak Adorján.
4/29 anonim válasza:
Ha lány, akkor Lilla vagy Miranda, ha fiú, akkor Péter.
5/29 anonim válasza:
Ha lány lenne akkor Zsófi vagy Lilla
Amit nem adnék:Mirtill,Margit,Málna,Kincső,Erika
Ha fiú akkor:Adrián,Krisztián,Roland,Levente,Dávid
Amit nem adnék:Dezső,Karcsi,János,József
6/29 anonim válasza:
A fiamat Dánielnek hívják.Lányom nincs de ha lett volna akkor Viktória nevet adtam volna..
7/29 anonim válasza:
amit nem adnék:
Kevin, Milián, Alexander
Szamanta, Dzsenifer, Dzsesszika
meg stb:)
nekem az ősmagyar nekevk tetszenek, de még nem gondolkozom nagyon rajta:D
L/16
8/29 anonim válasza:
úgy látom az Attilát senki sem említi, egyáltalán nem tetszik nektek?:( engem így hívnak de nem tudom..lehet más ezek szerint jobb választás lett volna
9/29 anonim válasza:
Még nincs egy,se de amit biztos nem adnék,azok a nagyon külföldi meg szappanoperás nevek: Rosalinda,Dzsenifer, Diego,... meg ilyenek meg amit még biztos nem: Béla, Margit, Teréz, András (mert Bandi nem tetszik), Géza, Magdolna.
Hogy mit igen,azon még ráérek gondolkodni :)
21/L
10/29 anonim válasza:
nekem lánynévnek a jula, lilla, lili, laura tetszenek
fiunévnek az alex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!