Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lett a fiúkkal? Mért van...

Mi lett a fiúkkal? Mért van az, hogy a fiúk (és ez alól nem hiszem hogy van kivétel) a tökéletes és gyönyörű nőkre hajtanak ( ezek mind műk )? bővebben lent.

Figyelt kérdés

AZ egyszerűbb lányokat már észre sem veszik szinte...

Akik nem hordanak sminket lassan már senkik ...

És hol van az hogy egy fiú kezdeményez egy lánynál ? :O

Mi történt a fiúkkal ?

2012. ápr. 6. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
megcáfolom én ezt a megállapításodat,a barátnőm egyszerű lány,számomra ő így is gyönyörű,ha nincs rajta smink még akkor is az,én kezdeményeztem nála és igen fiú vagyok
2012. ápr. 6. 12:11
 2/2 anonim válasza:

Erről a társadalom tehet, és a média amit felénk sugároz.

Ez ugyan azon alapszik mint a f*rok méret. Amit látunk, az kell. TV-ben, újságba ezt látjuk, akkor ez lesz az átlagos. Ilyen kell mindenkinek. Magyarország... Én így Szeretlek!-.-" Egyébként Én is cáfolnám, én barátnőm se topp modell, és számomra a legszebb lány a világon. Nem is kéne más rajta kívül, és Én kezdeményeztem. Ez a világ valljuk be egyre torzabb lesz, egyre nagyobbak lesznek az elvárások. Sajnos kedves kérdező, ez nem csak a fiúkra érvényes!

2012. ápr. 7. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!