Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt más is, aki meg van...

Van itt más is, aki meg van veszve a papír-írószerekért?

Figyelt kérdés

Már úgy értem, hogy ilyen "különleges mániában" szenved, mint én, hogy annyira szereti a Papír-írószer boltokban beszerezhető eszközöket. Tollak, ceruzák, füzetek, lapok, borítékok, egyéb irodai eszközök, ilyesmik.

Vannak különleges "darabjaid"? Vagy valami vicces? Miket szoktál venni, vagy mi az, amit régóta keresel? :)

2009. jún. 17. 00:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én főleg toll mániás vagyok.. nem bírom ki, hogy ne vegyek magamnak valamit..:/ :D
2009. jún. 17. 00:31
 2/14 A kérdező kommentje:
toll, igen... én inkább a színes ceruzákra "bukom", de tollam is van egy halom. :P
2009. jún. 17. 00:33
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Már 5 éve együtt vagyok egy illatos radírral de szakítani akar... :-) Bocsánat.
2009. jún. 17. 00:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen!!! Imádom a papír írószer boltokat, a tollakat, kis jegyzeteket, mappákat, post-it-eket, sorkiemelőket, színes papírokat - egyszóval mindent, amit csak kapni lehet! Még az illatot is imádom, ami ezekben a boltokban van :))
2009. jún. 17. 00:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
én is a radíros csoportba tartozom :D mindenféle mintás, színes, illatos radírjaim vannak :D de egy írószer-boltból is nehezen tudok eljönni...
2009. jún. 17. 01:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Amióta egyetemen tanulok, sajnos ott kell hagynom többezer forintot a papírboltban. Azóta nem hoz lázba különösebben, előtte még engedtem a csábításnak.
2009. jún. 17. 01:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem is meg van ez a mániám, de én valami béta verzió vagyok vagy nem tudom, de megveszem és nem szeretem őket használni, szeretem amíg tök szépek, fognak meg ilyesmi. ha mégis használok valamit akkor veszek egy ugyanolyat, hogy meg legyen úgyis, hogy tökéletes. :\ ez amúgy valami betegség?:D
2009. jún. 17. 02:13
 8/14 A kérdező kommentje:

Hát, én még 4 év főiskola, és témába illő szak után sem tudtam megunni ezeket a boltokat, és mindig fájó szívvel jövök ki, ha nincs nálam elég pénz, vagy van, csak nem erre... Pedig a legextrémebb dolgokat kellett megvennem időről időre. :D (Pedagógusi pálya ártalma :D)

De jó érzés, hogy mint oly sok másban, ebben sem vagyok egyedül! :)

2009. jún. 17. 02:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem is van papír-írószer mániám!

főleg a tollakat és a füzeteket gyűjtöm ha egy ismerősömnek nem kell a tolla vagy a füzete azt mindig nekem adják☺☻♥♪♫♫♪♥☻☺

2009. jún. 17. 10:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én nem nagyon szoktam vásárolgatni, de szeretem az ilyen boltokat nagyon, meg végignézni a kínálatot. Suli miatt egy időben sokat jártam, hol papírért, hol ilyen-olyan rajzeszközért. Mondjuk most a tustollamhoz szeretnék vörös tintát, nagyon szeretnék azzal rajzolni valamit.
2009. jún. 17. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!