utolso vagyok..azér nem halsz meg konzolon minden masodpercbe mer ott a multin 24 fő a max ...sokkal élvezetesebb és ott nem állnak sorba a repülőkért vagy tankokért..
2012. ápr. 7. 07:51
12/23 anonim válasza:
Előző, a Rockstar a GTA IV mellett fejlesztette a Red Dead Redemptiont és az LA Noire-t is. Ha csak a GTA IV-vel foglalkoztak volna, az is 1 év lenne. De amúgy a GTA is tele van buggal.
2012. ápr. 7. 09:11
13/23 anonim válasza:
Én a GTA4-re szavazok :] még hogy unalmas? Azért játszottam végig legalább 4-szer de izlések és pofonok igaz GTA sz@rul van optimalizálva meg vannak textúra hibái de van 1 jó géped vagy ps3 akkor ezekbõl nem sokat látsz.Pc-n szebb mint konzolokon, meg ha a történetet nézed a gta veri a bf3at.
2012. ápr. 7. 13:41
14/23 anonim válasza:
hahó emberek gta 4-be is van multi!!!!!!!!!
hol éltek ti?
szerintem is az előző válaszolónak van igaza
2012. ápr. 7. 14:13
15/23 anonim válasza:
hát én xboxon toltam végig a gta 4-et 4x meg a red deadet is plusz a zombis dlc-jét..egy olyan hibàval sem találkoztam ami zavaro lett volna..a multija is kvajò :D nemrég raktak olyan multis játékmòdot xbox live-ra dlc-ként hogy mmorpg lett belelole ...1 szeron a max fő így 50 ès ugyanùgy viheted a megbizasokat...és barátokat is lehet hivni ha egy küldi nem megy egyedul..(a bankrablòs küldit 6-an vittük! :D ) a multi hatalmasat dob rajta...jaa és ahogy már egyre több reklam mutatja azt hogy a gta5 lesz az első olyan jàték amiben az xboxosok és a pc-sek jatszhatnak egy szerveren...kiváncsi vagyok hogy oldják meg mer kva jo lenne! :D
szerintem gta4 :)
csatlakozom egy korábbi hozzászolohoz miszerint ha pc-s vagy akkor ne vedd meg a bf3-at...a max 64fő elég gáz :S
2012. ápr. 7. 20:28
16/23 anonim válasza:
Am xboxon is sorbaállnak helikopterért v repcsiért, de még tankér is.
Az hülyeség h azért élvezetesebb konzolon mert nem halsz meg minden 2. percben. Szerintem BF3 ;)
2012. ápr. 8. 22:26
17/23 anonim válasza:
Pc-vel Gta 4 multija halál unalmas. Lehet xboxon csinálnak hozzá minden cuccokat meg tele van playerekkel, de Pc-n csoda, ha megvan 10-15 player egy szerón úgy, hogy max 10 szeró szokott lenni, de van, h még online sincsenek többen 10-nél.
2012. ápr. 8. 22:59
18/23 anonim válasza:
15. hozzászòlonak: nem akarok platformwar-t de igaza van az elozonek..konzolon egy csapatba csak 12-en vannak..nem állnak sorba semmiért..miert is allnának? pc-n meg 32..ott azer nem erdekuk minden jatekosnak hogy pontot gyujtson..hát igen..az ilyen Métro.meg kevèsbé nyíltabb mapok tenyleg jatszhatatlanak...a métfo B pontjához oda se tudsz menni mert mind a 64 ember odadobja a granatjat...nekem is pc-m van tapasztalat..tehát ne mondd hogy ugyanazvan mint pcn xd még jo hogy kijott a back to karkand a nyíltabb mapjaival xd
de amugy nemlehet osszehasonlitani a 2 gamet...mind a 2 ugyanolyan jo..sztm is bf3.
2012. ápr. 10. 08:55
19/23 anonim válasza:
De mindenki beszél itt a Multyról hol ott lehet hogy a kérdezőtt csöpett nem izgatja a multy :D inkább a single a 15. válaszoló vagyok, és szórakozásilag is jobb szerintem a gta 4. Én kiakasztottam egyszer a bf3-at hmm hát ez jó volt ennyit mondtam, meg a gta 4-ben rengetek szórakozási lehetőség is van gondolj bele ki jött a gta 4 2008.-ban én azóta nyomatom néha néha tartok 1-2 hónap szünetet de azért az nem semmi olyan régóta nyomni ez játékot.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!